CITARASA RINDUAN

Sunday, March 25, 2012

CR menghilang? tiba-tiba pula tu....


Assalamualaikum sahabat,
Maafkan daku teman.. menghilang 3 hari tanpa berita… hilangku kerana merindui anak2 saudara kesayangku yang pulang ke kampung…. Mungkin kerana perancangan saat akhir, aku lupa untuk mengirimkan berita buat teman2 mayaku..

Terima kasih buat blogger kak lieya dan blogger sari yusa yang sentiasa mengingati diri ini.. kiriman sms kalian ku terima dengan hati yang sangat terharu, bangganya dengan persahabatan yang terjalin.. Ingatkan tiada yang rindu diri ini.. heheheh, perasannya saya



Wajah anak-anak yang buat diri Mak Ngah sentiasa tawa walau terselit duka..

PS: 25 march, hari istimewa buat blogger yang paling hot dan seksi..iaitu blogger Gedek.. moga Allah merahmati uncle, jua buat sahabatku As, selamat hari lahir…


Ku kirimkan bunga dari halaman kampungku di Tenggaroh, Mersing… sebagai tanda hari ulangtahun kelahiran mereka berdua

Selingan—balik dari kampung.. terus ku online, belum ada masa BW lagi, paling kurisau bergelar blogger bila tidak sempat BW ke blog sahabat yang lain.. maafkan aku…



13 ulasan:

azieazah said...

Wahhh jalan-jalan balik kampung yaaaa...!
Rindu anak buah?

Selamat berehat AYU. Jangan stress okeh.

Tumpang ucap, Selamat Ulangtahun Kelahiran buat mereka yang diraikan. Esp. UNCLE GEDEK.
Untung, sebab ada entri khas.

Sari Yusa Ibrahim said...

Tika begini mencari2 sebuah cinta hilang, saat begini ternanti2 bayangmu sayanggggg ;-)

Deru Ombak said...

Salam Ayu..

Akak pun dah mula nak lemau berblog...

Akk suka mersing.. Dari dulu sampai bila2..

mama maman aka yana said...

kekadang mmg ada rasa lembau eks nak berblog lg.

Pok Amai-Amai said...

Bile la sy dpt ke Mersing ye? Mcm seronok je kat sane kan?

Mas said...

ayu...
miss u..
balik kampung rupanya....he3

Acik Erna said...

assalam Ayu..mana hati tak rindu..comel anak sedara ayu.

mas saari said...

comelnya anak2 buah akak.. patutlah rindu! hehehee

Cik Ecah said...

patut senyap jer hehee ;p

azam said...

:) seronok kg.....

norhidana said...

heheheh dana pun time ujung minggu selalu jarang berbloggin kak...sibuk ngn urusan umah juga si aiyan...

Mamamya said...

amboiii..nak pengsan tgk lirik lagu kak yus kat atas nun....heheheeee.... akak x penah lupakan ayu.... :)

jemarisuri said...

patut la sunyi je...ayu blk kg rupanya...hehe

***rindu sama kamu ...