CITARASA RINDUAN

Friday, March 2, 2012

Semalam cerita tentang berblog, hari ini pemilik CR bercuti.


Salam pagi penghulu hari buat sahabat2ku…
Hujan lebat membasahi kampung tercinta, semasa entry ini ku taip… pelbagai perkara yang bermain difikiranku, itu tandanya ada sesuatu yang sedang bermain2 difikiranku.

Kalau kemarin, ku bercerita tentang kisahku yang dah jarang berblog mahupun BW ke blog sahabat yang lain… kini, biarlah aku mengambil sedikit masa untuk menjauhkan diri dari dunia blogging.

Satu tindakan yang membuatkan hati ini berderai2.. namun, ianya yang terbaik…



PS: kemarin DIA berikan aku pelangi, hari ini DIA berikan aku hujan… itu tanda DIA sentiasa kasih pada kita, seimbangnya hidup ini tanda kita sama2 milikNYA…


40 ulasan:

eelobor said...

wah....madah kat bawah tuh berbunga2 la beb....

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
madah tu.. aku tulis dari hati yang paling dalam....heheheh

Deru Ombak said...

Salam Ayu...

Selamat merehatkan diri.. Kakya pun dah mula kurang Ada masa jenguk blog. :)

IMANSHAH said...

lama saya tak singgah, super duper bz

Kakzakie said...

Sampai pagi ini tempat kita disirami hujan. Kakak pergi kerja pundlm hujan... Ayu mesti bergolek atas katil ye hihi...

norhidana said...

selamat bercuti yek kak... lama dh tak nmpak pelangi kt sini

mama maman aka yana said...

beshnyer dpt relax2 kat umah kannn... huhuhu...

Gen2Merah said...

Ala.. Maybe lama la jmpa dgn akak ni kan.. Take a rest ya kak ayu

Kella said...

Alhamdulillah... tenang sentiasa.. =)

Munnafendy said...

jgn jauh lama sgt kak ayu.... =)

jemarisuri said...

js rindu sama kamu....hehe..

semoga dpt refresh balik ayu utk berblog...hehe

anyss said...

Assalamualaikum,
Sukerrr ujan...sejuk.

Selamat bercuti ;)

Acik Erna said...

assalam ayu..semoga ayu akan kembali lagi kesini

Maya Mayana said...

semoga Allah permudahkan urusan akak..jaga diri baik2...love you :)

Sham said...

take your time...kembali segera k...

Azian Elias said...

kat sini pun hujan tak berhenti dari senja sampai ke malam.. sejukk..

insan_marhaen said...

kalau selepas ini dia berikan banjir?

dwaty said...

Selamat beristirehat kak.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

selamat berhujung mingguuuuuuu

Cikgu Ma said...

selamat istirehat kak ^_^

mas saari said...

kenapa nak jauhkan diri dari blog pulak? huhuhuuu

emieysandra said...

penuh bermakna kata-kata di bawah tu, pape pun smoga akak sntiasa gembira yer =)

Alin Marlini said...

kata2 yg penuh bermakna

eiela said...

kadang-kadang kita jugak perlu ruang untuk berehat kan.

Oh Oeya said...

Saya belum mau rehat dari menyinggah blog ini ;)
Selamat bercuti ya ampunya rumah :)

mama maman aka yana said...

lamanya bercuti... gimana ayu..??

mama ju, said...

Salam ayu

Nanti bila dah senang, jgn lupa tulis 2 ya!

msredcheesecake said...

Ramai juga blogger yg msred kenal kurang aktif dah.... Msred pun ikut mood dan masa terluang....

munna said...

masih bercuti ke Ayu....

Cik Ecah said...

wahh syahdu jerk...
sedang hujan membasahi bumi,,,k.ayu menaip entry ni...:)


ecah pun jarang2 sudah berblog huhuhuhu

Zaza Si Photographer said...

pelangi yang dinanti munculnya
:)

gadisBunga said...

saya masuk blog ni sebab rindu akak tiba-tiba. :)

jeBateja said...

Wahhh kak....dulu aliran sastera ke..? ha...ha....jangan marah aaaa.....


bungkus mee bandung 3....ahakz

LinRosly said...

Assalamualaikum Ayu...

Ayu Bercuti Ke? Tak Ajak Kak Lin Pun...Hohohoho


RINDUUUUUUUUUUUUUUUUNYA....

dieya said...

Salam kak ayu. Lama tak singgah sini. Harap kak ayu sekeluarga sihat. Cantik gambar pelangi tu. Moga hidu seceria pelangi sentiasa!

Teenager Housemaid said...

hidup ni bagaikan roda kan, kak...

ibuintan said...

moga Ayu sihat di sana


miss Ayu!

Rtp Farra Arisha said...

cuaca tidak menentu sekarang. begitu juga dengan kondisi dan situasi diri kita. :) take care always ya...

Muhammad Yunus said...

Anda Terpilih !

http://mohdyunus89.blogspot.com/2012/03/assalamualalaikum.html

logorithm said...

Gi honeymoon ker? :-)