CITARASA RINDUAN

Monday, June 11, 2012

Tertunai hasrat bersua blogger IEB


9 Jun 2012 jam 12.30 tengahari.. pertemuan terancang dari blogger Sue IEB (Isteri Encik Bard) ke teratak Citarasa Rinduan, kebetulan Sue balik kampung, dan kebetulan rumah bondanya hampir dengan kedai makanku itu.. Daku dan Sue bertemu akhirnya..

Sue yang ceria, manis dan sentiasa tersenyum membuatkan hari sabtu itu hidupku manis-manis belaka, Terima kasih atas kunjugan Sue dan ahli keluarganya... Tertunailah hasrat daku bertemu sue yang sedang bebadan 2 itu.. Moga kesihatannya baik-baik, moga baby yang dikandungnya sihat.


PS: sentiasa gembira dengan ukhwah yang terjalin dari alam maya ke alam reality... Terima kasih sahabat yang sentiasa menjadi sahabatku saat senang dan sebaliknya, salam rindu buat anda... anda... anda semua..

19 ulasan:

kakcik said...

Bila pulaklah kakcik nak berjumpa dengan Ayu ni. :(

~~zana@pb~~ said...

kan kakcik? dia sibuk tanya kakcik nak jumpa zana...jom cuti Sabah Ayu.
IEB dah tak berblog lagi ke Ayu? senyap je blog dia..

JunAina said...

Moga-moga ukhwah yang terjalin akan terus berpanjangan...

pok amai-amai said...

Eh? Mmg dah janji tudung same color ke tu? Hehehehe!

aDisH.sHidA said...

sue IEB pun shda dah jumpa dia mmg comey dan manis orang nya...

bila la dapat jumpa ayu nie..uwaaa

Nur-nba said...

Moga satu hari nanti dapat juga jumpa dengan Ayu..

mama ju, said...

Salam

Wah seronoknya jumpa geng maya. Saya belum berpeluang ke sanalah.Adik baru saja ke sini.

Deru Ombak said...

Salam Ayu..
Seronok yer Dari Maya ke reality . :)

Zul Fattah said...

untung la kak.. boleh jumpa blogger.. sy tak pernah lg jumpa dgan kawan blogger..

Acik Erna said...

assalam ayu..seronok dapat bertemu dialam nyata kan

qasehraihan said...

teringin nak jumpa IEB ni kak..
cute je dia eh..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/dedikasi-istimewa-untukmu.html

Isteri Encek Bard said...

terima kasih banyak kak ayu, nanti sue berkesempatan sue pun nak update pasal pertemuan indah kita jua.. aduh rmi yg rinduu sue ker.. Isya Allah ti ada masa sue akan menulis semuala.. bukan apa, terlampau sibuk sikit skang ni.. minggu ni jer ada 3 hari appointment doctor

Rai said...

saya pun tak sampai2 lagi ke citarasa rinduan..

pena rozie said...

mesti byk citer kan...

kakchik@ella said...

entah bila giliran kita utk jumpa, kan ayu?

norhidana said...

bestnyer dpt jmpa kwn2 dr alam maya

aizamia3 said...

seronok kan.. rasa macam kawan lama yang dah lama terpisah.. ;)

jemarisuri said...

makin sweet sue sejak preggy ni..lama dh x jumpa sejak js pindah office ...hihi..

ct rahani said...

kalau ke area kulai sana leh la singgah makan kt restoren sis ayu ni kan.. sonok jugak klu dpt jpe rakan2 blogger.. :)