CITARASA RINDUAN

Tuesday, June 19, 2012

Kesibukkan??


Assalamualaikum sahabat alam mayaku, buat follower yang baru dan paling utama follower setia Citarasa Rinduan, 3 hari yang sibuk, dengan tempahan dan sentiasa memperolehi rezekiNya, buatkan keterbatasan daku untuk online di lappy lama-lama.. Jujur aku rindu kalian semua!!!



Menerima Parcel dari Miri, Sarawak.. terus hati ini melonjak keriangan.. Penatku di Citarasa Rinduan, melenyapkan segalanya,. Pembelian online dengan bakal ibu muda dan usahawan online berjaya minggu lepas buat hari selasaku indah-indah belaka, Buat beliau terima kasih DINI, kak suka sangat2...

Permberian cenderhati berupa gelang (gambar diatas) rupanya bukan hanya tanda ingatan biasa, namun istimewannya gelang itu 100% sama dengan kepunyaan DINI.. (kembar a.k.a sepasang). Terharu dan gembiranya daku

Buat sahabat yang suka membeli barangan secara online jom.. KLIK SINI, macam-macam barangan ada dijual....

***********

Teman-teman FB, seperti Shida a.k.a kakakecik, Sunah Muhamad, Kak ES (pasir Gudang), Puan Awin a.k.a puteri Katek,Blogger Lydia Mirza... senda gurauan kalian di FB juga penyebab hati ini meronta-ronta mahu update blog... terharunya daku

Akhir kata.. buat semua teman-teman yang membaca entry ini, tahniah kerana sudi menjadi sahabat alam maya daku.... Terima kasih semua

♥ Qครєђ ๔คℓเค ค๔єℓเค ♥
PS: selamat hari lahir buat Blogger Qaseh Dalia Sufura, Moga kamu dirahmati, moga kamu bahagia selamanya..... Ehemmmm.. agak-agak blogger MK Syahir baca tak entry ini?

23 ulasan:

kakchik@ella said...

KC paling jarang beli barang online. Tak tau la kenapa.

aDisH.sHidA said...

ayu..............rindu kamu,malam tadi mimpi pergi CR...huhu tapi kamu x muncul2 dok dgr sore je..sibuk erk..hehehe...


waaah lepas nie berlipstik la ayu di CR

Ardini Humaira said...

:') tq kak...
terharunya dni... semoga akak hepi2 selalu dan dipermudahkan segala urusan, amin amin amin...

kakcik said...

Setiap kali Ayu update blog, InsyaAllah kakcik akan singgah sekirany tidak terlepas pandang atau sekiranya tiada yang menghalang. :)

Murni Alfathunnisa said...

kita selalu communicate di fb kan, ayu..tapi lepas ni ct dah nak slow down kat fb..even sekarang pun dah kurang....kena rajin jenguk blog ayu la lepas ni..hehe

Rai said...

saya pun jenis tak minat sangat beli barang online..takut nanti masalah leceh nak pulang ke apa ke..

terima kasih jugak ayu jadi kawan maya saya :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kak..dulukan yg wajib dulu ye.nnt adik call atau sms klu rindu.

fizafantagirO said...

hik hik , fiza baca kak :)

pinky said...

sy xsll bl brg online....klau rs bkenan sgt or brg tu tak tau nk bl kt mana klau kat luar....br beli...


tp... sll mghampakan...tapi peliknya ttp beli lagi dan lagi...=P

ct rahani said...

cantik gelang tu.. Sy kdg2 beli jugak online.. Sngkan.. Brg smpai depan mata jer.. :-)

qasehraihan said...

akak bila nk jumpa saya lak..saya kembar qaseh dalia ni..hihi

JunAina said...

Akak ada satu hadiah dari mama wana, cenderahati dari sabah...

jemarisuri said...

seronok orde online ni kalau smpi dan yg bimbang kot tak smpi...hehe

ieda said...

akk pun jarang order online ..
entahlah , kurang yakin ..
tapi pernah order tudung .. ok je ekekeke

eppy bday buat adileya ;)

eelobor said...

ya...aku juga akan sibuk sehingga hujung minggu ini & takkan sempat bertandang ke sini lagi. huhuhu

bersama kak Es said...

rindu jugak...
lepaskan rindu keramahan ayu membelek blog ayu je

Qaseh dalia adelia said...

wahhhh !!!!!! tq kak ayu ... muahh lebiyu .. tapi kenapa dengan syahir pulak ? grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

zaujah until jannah said...

hye awk. am still new here. slm kenal. btw sy mmg suke online sopping heheh

Nur-nba said...

InsyaAllah akan sentiasa singgah ke blog ni jika ada kelapangan.. Cantik gelang tu... :)

Hanis Azla said...

sesekali aje akak oreder online.. wah.. mmg cantik gelang tu.. bergaya sakanlah ayu dgn gelang baru tu..

gadisBunga said...

hai kakak!

miloais milo said...

cantik nok!

Kesuma Angsana said...

cantik... kkdang ada juga beli brng online ni... salam kenal n dah follow u 1392