CITARASA RINDUAN

Thursday, June 14, 2012

Tazkirah sebelum masuk tidur






Copy Paste dari FB sahabat....
PS: tidur awal sedikit, esok banyak urusan.. nak ke ASB Johor Baharu Jalan Segget, agak2 kalau tak ada urusan penting, tak jejak bandar JB lah daku...Selamat malam semua

10 ulasan:

eelobor said...

sama2 baca & hayati maksudnya....

Citarasa Rinduan said...

eelobor:
ya.. sama2 kita hayati

Ardini Humaira said...

semoga kita menjadi khalifah Allah SWt yang berguna, amin...
:)

-gedek! said...

rindu kat sungai seget... sekarang dah takde...

Hansyirah Takezur said...

ouch, that's hurt. T_T
semoga kita sedar n ubah.. :)

Kella said...

bagus ni.. nak share lah kak.. boleh ya?

kak ada pertanyaan di fb.. =)

Yasminhamid said...

betul tu...ingatan utk diri saya...

qasehraihan said...

kakak..sb bek saya kul 12 dah bangun..hahahahaha

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/seksanya-mesej-guna-henpon-touch-skrin.html

En. Beyazid said...

Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

FnF Simple Life said...

tq 4 sharing ;)