CITARASA RINDUAN

Sunday, June 17, 2012

16 Jun 2012 Pertemuan dengan Baby Qhaliff Ben Ashaari


Salam 27 Rejab sahabat, moga yang baik-baik sahaja yang akan berlaku pada hari ini.. Amin
Semalam, merupakan hari yang paling teristimewa apabila En Zalie mengajak daku sekeluarga ke teratak Cik Mat Gebu disedenak, pelawaan dari Ben Ashaari terus kepada suamiku tersayang membuatkan hari sabtuku yang indah-indah... Terima kasih Abang.


Lihatlah aksi Qhaliff anak kepada blogger Azila dan Ben Ashaari pada pertemuan semalam, geram dengan keletah baby berusia 2 bulan yang dah pandai mengajuk bila berhadapan dengannya, Qhaliff yang bijak dan kacak.. Terima kasih kepada Tuan rumah iaitu Cik Mat Gebu yang sentiasa melayan kami sebaiknya, senyuman Bak kepada kami, keramahan Mak Yah sentiasa segar diingatan .. Di tambah hidangan yang beraneka rasa... Sedappp

Kenangan bersama baby Qhaliff tidak akan dilupakan sampai bila-bila.... (Qhaliff doakan cik Ayu pula mengandung ya..)

Jua ucapan teristimewa buat kesemua blogger antaranya blogger SIN LIN, SUE JOSHUA, KAK YATIE, CIKALI,QUEACHMAD DAN GENG WHATSAPP (Link tak sempat nak bubuh, maaf berlori) dan kepada blogger lain-lain dari belah Kuala Lumpur yang bersama-sama meraikan suasana, pertemuan yang kusangkakan biasa-biasa, rupanya meriah sekali... Dan maaf apabila ku pulang awal disebabkan pelbagai perkara yang wajib didahulukan.....


Air tangan Cik Mat gebu yang sentiasa sedap,,, (paling hadapan Apam dot-dot kak Yatie Sinar kehidupanku yang lazat). Blogger KASAWARI dan isteri, terima kasih sama-sama meramaikan majlis, maaf ku terburu-buru pulang hingga tak sempat nak berborak panjang

Untuk entry sahabat yang lain,
BEN ASHAARI
KAK YATIE
CIK MAT GEBU
CIKALI
QASEH
SUE JOSHUA
MK SYAHIR
FIZA FANTAGIRO
SIS LIN


(entry akan diupdate lagi apabila link-link blogger lain di kemaskini)


(17 Jun 2012, dapatkanlah akhbar KOSMO hari ini, baby Qhaliff dan Blogger Ben Ashaari diwawancara sempena HARI BAPA, selamat Hari bapa untuk semua yang bergelar AYAH)

23 ulasan:

Cik Pulau said...

OHHH.. akak pn pegi gak ehh.. hishh.
camne la sy leh ketinggalan bab ni neh...
huhuhu..

Cik Pulau said...

bsby Qhaliff tu sangat comelll..kann...

kakcik said...

Meriahnya. :)

qasehraihan said...

ni blogger2 hebat ni kak..hehe

Acik Erna said...

salam ayu..seronoknya ayu dapat jumpa baby Qhalif yang comel

kak tini (umialya) said...

seronoknya

Nur-nba said...

Gathering yang meriah.. Qhalif memang comel sangat.. Suka juga jengah blog BA sejak2 dia ada baby..

cinnamon.com said...

seronok jumpa kawan alam maya ye..

ieda said...

wah2 ayuuu
seronoknyaaa dh jumpe junior BEN ! ..
comel dia kan ..
wajah dah iras2 BEN dah ;))

~~zana@pb~~ said...

Insyaallah Ayu, rezeki, jodoh, ajal maut semua ketentuan dariNya. Seronok mkn gader2, bila la dpt jumpa Qhalif....

insan_marhaen said...

sesekali timang anak kecil memang best.

bila meragam tu yang buat rimas..

kak mah said...

wah! makan free sambil dating dgn Qhaliff rupanya.

Ummi AmnaAmzar said...

meriahnyaa blogger2 otai bertemu.. :-)

jemarisuri said...

meriahnye cam majlis plak kan..^^

aDisH.sHidA said...

uwaaaaaaaaaaaa best nya dorang kumpul ramai2

Yatie said...

mmng bestkan pertemuan semalam, Qhaliff mmng jadi perhatian..sampai skrng ni teringat2 je dukung dan agah2 dia..senyum dan ketawa pulak tu..

Sis Lin said...

As salam Ayu...

Tq ayu, walaupun sekejap je kan sembang smlm tapi rasa kita memang selalu sangat jumpa, hilai tawa di Sedenak mmg sukar dilupakan....

Jumpa nnti di Syawal, Insya'Allah...

Mk Syahir said...

sis ayu..perasan saye tak?hehe sy baru siap update pasal gathering ni =)

fizafantagirO said...

salam kak ayu :) hihihi mmg meriah kan :) Asam pedas PCM terbaikk :p

SumBody Me.. said...

jenjalan sini dr blog mat gebu..bastnya acara makan2..huhu..

puteri rimba said...

hai kak ayu,saya sue yang bertudung pink.salam kenal.seronok sangat dapat kenal blogger2 otai cam korang..thanksss...

Qaseh dalia adelia said...

hihihi nnt insyaAllah jmpa lagi ... =) tq kak syu omeiii

Ardini Humaira said...

wahhhh seronoknya kak!
teringin dni nak jumpa dengan kak azila :D