CITARASA RINDUAN

Friday, June 1, 2012

Selamat Ulang tahun kelahiran buat Blogger Zubidah Junid


Moga yang baik-baik ku doakan buat blogger peramah ini, ku tiak Mak Long rasa lebih mesra dan dekat dihatiku,,, Hari ulang tahun kelahiran yang ke 49 Tahun pada hari ini 1 Jun, diserikan dengan anak-anak yang berjaya.. ada yang duduk di Negara Matahari Terbit, di sinari dengan teman istimewa iaitu En Rosli Rayan..

(gambar dari GOOGLE)

Tahniah buat beliau... blognya yang sentiasa berkongsi resepi masakkan, kisah beliau menjadi baby sister (ecehhh ala-ala rasa mak Long comel jer) dan pelbagai kisah beliau turut dikongsikan kepada kami, malahan ada kisah beliau ke Jepun menjaga anak dan cucunya...

Profile Picture
(cilok dari FB beliau.. kikikikiki)

Jom, kita berkenalan dengan birthday Girl nie... harap-harap mak Long tak marah., hehehe,  DARI DAPUR MAKLONG


PS: tadi ambil baju raya, tak sabarnya nak hantar ke blogger manik nie. Maaf berlori untuk kawan-kawan, ku tiada kesempatan nak jengah blog kalian. Hari ini ku sangat BZ, time cuti pastinya ada sahaja urusan ke luar.. 

10 ulasan:

Ayuni said...

Happy birthday to her.....

Rai said...

manis senyuman bday girl..hehe

Acik Erna said...

happy birthday but mak long ayu..

h4ni3 said...

kite takde baju raya lagi.. huu~

Zul Fattah said...

nak g wish kat blog bufdy girl r.. huhuh

Areef Ibn Naim said...

salam,

bagus tul akak ni... sentiasa alert ngan tarikh2 istimewa kan :)

..::..aRe-Na..::.. said...

epy besday...

insan_marhaen said...

dah singgah. best kalau dapat dok kat jepun. bersih dan sistematik.

Yumida said...

sweet olwes mak long..hp bday jgk...moga hatinya sentiasa bahagia disisi org tersayang...

ieda said...

eppy bday buat mak long ayu
manisss aje bday gurl ! .. ;)

ps ; wahh ayu dah buat baju raya .. akk beli pun idok layie nieee huhuh