CITARASA RINDUAN

Saturday, June 2, 2012

Drama Nyanyian Sakaratul Maut


Sedang menunggu dan menanti drama cerekarama pada malam ini.... 

Lakonan Sam,Neelofa, Jamaluddin Hassan Faradhiyah dan ramai lagi...

Jom tonton

SINOPSIS
Norain dan rakan baiknya, Lina yang juga seorang model dan berkawan rapat dengan Talib yang juga seorang pengedar dadah. Konflik bermula apabila Talib ditangkap polis dan ditahan di penjara selama dua tahun. Ketiadaan Talib menyebabkan Norain berada dalam kegelisahan sehinggalah dia bertemu lelaki kaya, Mansor. Pada mulanya, Mansor cuma menumpangkan Norain dengan keretanya tetapi akhirnya dia jatuh hati dengan gadis itu hingga ingin mengahwininya.
Akhirnya, Norain berkahwin dengan Mansor kerana ingin mengejar kemewahan hidup tanpa pengetahuan teman lelakinya, Talib yang berada di penjara ketika itu

12 ulasan:

lieynanilaz said...

nak mula drama ni...nak layanlah...:)

Citarasa Rinduan said...

liey

jommmmmmmmmmm layan

♥ sitifarhana ♥ said...

sy pon tgh layan cerita ni..hehe

kakcik said...

Apa akhirnya semalam, ya? Mulanya kakcik layan juga tapi akhirnya kakcik lebih tertarik untuk menonto n Mission Impossible di TV9. :)

Cinta Misteri said...

Tak tengok coz outing lyn acoustic live (haduhai keduniaan btul CiM ni kan)

*btw, congrat 2 tv3 coz skang drama2 mrk brquality

Gen2Merah said...

ending dia macam tak best sangat laa... konfius ... ehehehe

Mak Su said...

cerita bersambung ker dah selesai dah?

siti murni said...

Drama yang best..neelofa meninggal. Mana lah nak cari orang macam Encik Mansor tu kan....hmmm..Sam punya lakonan memang mantop!

norhidana said...

suke cite nih tp tak tgk last dia.... aiyan dh panggil suh tido heheheh

gadisBunga said...

saya tgk sikit2 je citer ni. tapi adakah best?

Cik Ecah said...

xsempat tgk...huhuhu

Kella said...

uppss da terlepas rupanya.. tak sempat..