CITARASA RINDUAN

Friday, December 28, 2012

Jumaat terakhir 2012..

Salam penghulu hari..
Hari ini sudah 28hb, tinggal beberapa hari tahun 2012 akan meninggalkan kita.. Semakin maju kehadapan langkah kita, moga lebih baik dari hari-hari sebelumnya.

Hari ini, aku akan menemani En Zalie ke Hospital untuk buah pinggangnya.. Moga yang baik2 buat suamiku...

ps*** 27 Dec HAPPY BELATED BIRTHDAY BLOGGER DADDY ZIYYAD yang ke 34 tahun dan kepada sesiapa yang menyambut hari ulangtahun kelahirannya pada 28 Dec. Moga panjang usiamu,moga dimurahkan rezekimu

PS: KREDIT TO GOOGLE FOR PICTURE

15 ulasan:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Yealah ayu ni last jumaat 2012, cepatnya masa berlalu...

sea_lavender said...

sekejap masa berlalu~~ moga kedatangan tahun baru 2013 mengukir kenangan yg indah dalam terus mendekatkan diri pada Maha Pencipta :)

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

pejam celik pejam celik... kan Ayu....

pena rozie said...

Cepat masa berlalu....

Kakzakie said...

Moga Zalie terus sihat hendaknya. Hari ini CR cuti kan...

Oh birthday Daddy Ziyyad kakak tak tahu.

Jemarisuri said...

ye lah ayu..diam tak diam dh nk msk 2013...cepatnye masa berlalu kan..moga ayu sekeluarga lebih sukses lagi...

faraherda.razalan said...

Yelah, dah yg terakhir. Takpelah, moga 2013 membuka lembar kisah yg lebih menarik!

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Terakhir sudah "Saiyidull Hayyam" penghulu segala hari bagi tahun 2012... semoga tahun depan kita akan lebih cemerlang dari tahun ini :D

Rai Ourkizuna said...

oo..bday daddy ziyyad ke semalam.. hehe..

semoga suami ayu baik2 saja ya.. jaga diri..

azieazah said...

Semoga tahun mendatang memberikan lebih rahmat dan keberkatan kepada kita semua.

Get well soon, Zali.

dwaty said...

cepatnya masa berlalu kan??? semoga tahun hadapan lebih baik... isyaALLAH...

Daddy Ziyyad said...

Terima kasih Ayu utk wish besday tu :)

semoga suami Ayu dianugerahkan kesihatan...Insha Allah...

selamat tahun baru...

Teringin nak jumpa ayu di kedai Ayu la kalau kami balik ke JB...:)

ziraziz said...

..kejap je nk msk thn baru kan..semoga hari mndatang mnjadi hari yg lbh baik utk kita & semoga kita juga mnjd lbh baik d ms akn dtg.. :)

TiranaAduka said...

salam sis
Tirana aduka ikut tahun hijrah.hehe

Nur-nba said...

Moga suami Ayu dikurniakan kesihatan yg baik dan semua urusan Ayu dipermudahkan..