CITARASA RINDUAN

Monday, December 3, 2012

Tahan lama ker?



'Terpaksa'?..Idaklah, sebenarnya ibu Umai yang rela mengosongkan dompetnya untuk membelikan set 'beauty house' atau Umai tiak Rumahku Syurgaku..

Tujuan utama entry dibuat?
Nak tengok sejauh mana jangka hayat set mainan tersebut ditangan Umai.

PS:
Harganya boleh buat bayaran ansuran bulanan motorsikal tau!! pitammm

28 ulasan:

anyss said...

Assalamualaikum,
Umai punya pasal...ibu sanggup berkorban. Kenalah bagi tau Umai yg benda alah tu mahal n mintak dia jaga elok2

Rozita said...

mainan mahal...ayu...kalau ita memang tak beli ler...

citarasa rinduan said...

waalaikumusalam..
dah 4 hari. nampaknya masih gigil si Umai dgn rumahnya.
hahhahaha..
PS: daku mmg dh sound awal2. heheh

citarasa rinduan said...

ita..
byk2 mainannya. rasanya ini paling2 mahall

faraherda.razalan said...

Peh! Bape la rege tu....

Kakcik Nur said...

Demi seorang Umai... :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hihi..xpa ayu anak baru sorang :)

terbayang wajah umai yg sedang happy dapat rumah :D

gadisBunga™ said...

jom kite pitam sama sama kak!

pitammm....!!!

aDisH.sHidA said...

untung umai ada ibu yang sanggup beli utk dia...

JunAina said...

Mainan anak2 zaman sekarang memang le mahal kan Ayu....dedulu kita main teng2 jerk...ahahaa...

insan marhaen said...

IM selalu pesan kat anak IM supaya jangan terlalu memanai anak.

Kekadang bukan sangat anak akan tetapi ibubapa.

IM pernah membelikan kereta kontrol untuk Along dan Angah tapi.... tak tahan lama!

Nur-nba said...

Berapa harganya tu Ayu?

Demi Umai tersayang, ibu sanggup tau..

*SiRibenMerah said...

alamak...
ajar dia buat umah doll sendiri guna kotak2 bahan terbuang je.. :)

lebih kreatif lebih indah.. :)

mama ju, said...

Salam Ayu,
Ruginya tak dpt bertentang mata dgn Ayu. Mama memang teringin nak ikut sama majlis tu...
Alat mai skrg ni memang mahal2 kan

Marya Yusof said...

As salam Ayu,

Marya teringin nak singgah ke CR.. tgk ramai bloggers dah ke sana meriah je nampaknye! Bilalah agaknye ye...

Kalau barang mainan ni Iman pun sama, kena beli yg tahan lasak... kalau set mahal biasanya tahan lasak kan.... :))

citarasa rinduan said...

fara..

ratusss ko..
amik!!!

citarasa rinduan said...

kakcik..

kalau anak2 org lain dpt bcuti..
ayu hanya bt y tbaik..
inilah kawannya u cuti sek..

citarasa rinduan said...

Rina..

main sorang2.. so, happynya terlebih sudah.
hahah

citarasa rinduan said...

gb pitam kat belah utama..

kak Ayu belah selatan

bahahhahahah (tiru daddy ZZ)

citarasa rinduan said...

alhamdullilah..

rezeki Umai..

nanti leh main dgn cik Shida kan

citarasa rinduan said...

betul tu kak..

tak pun batu seremban atau congkak dlm tanah.. hehhe

citarasa rinduan said...

Rasanya macam tulah IM..

plastikkan.. kalau beli batu rasanya tahan..

thanks sbb beri ingatan u Ayu.. moga kita dipermudahkan u mdidik anak2.

citarasa rinduan said...

nur:
agak2 kek y nur beli tu dapat 3-4 kot

citarasa rinduan said...

kak tak kreatif sayang.


wawawawa.. masa pun xada u jaga dia

citarasa rinduan said...

kan mama ju

terkilan ssgt xdpt jumpa mama

citarasa rinduan said...

waalaikumusalam

marya.

tamo sesegan tau..
mailah datang

azieazah said...

Sekali sekala apa salahnya. Tapi kena selalu pesan supaya dia berhati hati dan menjaga barang kesayangan. Kalu rosak, nanti Ibu nangis. Hehehe

munna80 said...

kalau meya dan yasmin... sehari je boleh bertahan semua tu