CITARASA RINDUAN

Thursday, December 20, 2012

Bercuti 'sementara'


Assalamualaikum.
Tarikh yang sangat cantik 20122012... Buat sesiapa yang menyambut hari ulang tahun kelahiran ku ucapkan HAPPY BIRTHDAY, moga diberi kesejahteraan yang baik2 buat kalian semua.


Ku mohon kemaafan buat pembaca setia blog CR andai kebelakangan ini daku tidak BW ke blog kalian.. Malahan entry blog CR tidak berupdate selama 3 hari.

Buat 'sementara' waktu blog ini akan bercuti.. Mohon ampun maaf ada sepanjang aku berblog ada kiranya aku terkasar bahasa penulisan.

Ku harapkan agar yang baik2 buat diri ini dan perniagaan CR. Moga Allah merahmati, ada jodoh ada umur yang panjang aku akan bersiaran kembali

Salam sayang dariku buat pembaca setia blog CITARASA RINDUA.

14 ulasan:

Kakcik Nur said...

Selamat bercuti Ayu.

Semoga Ayu tetap berada dalam keadaan kesihatan yang baik dan gembira sentiasa. :)

Norhaizan hakim said...

Do what u got to do..mendoakan yg terbaik untuk Ayu!

akuzle ayu said...

Selesaikan apa yg perlu dulu, dear ayu.. ALLAH permudahkan.. AMIN3

Mat Gebu said...

Selamat bercuti, berhati2 di jalan raya, insha Allah semuanya akan selamat...

norhidana miswan said...

takpe kak, dulu kan yg penting yek

faraherda.razalan said...

Baiklah Ayu. Kami menunggu kepulanganmu. Heee~

teratak hati said...

kak ayu nak bercuti ke mana tu?? rindu la pasni nak bc entry kak ayu..:))

Hafizin Jamil said...

selamat bercuti kak..hihi

Kak Mahh said...

Bercuti di mana? Lepas ini entry pasti best dan fresh!

gadisBunga™ said...

jangan lama lama ye kakak... :D

Nur-nba said...

Selamat bercuti ye Ayu.. Nur dah balik bercuti ni.. Ada masa free, update blog ye..

ariana said...

Ni mesti nk g makan angin kan ayu..take care n enjoy ye..:) see u soon...

Mas Zull said...

assalamualaikum ayu...selamat bercuti yer...;)

citarasa rinduan said...

TERIMA KASIH sahabat semuaaa