CITARASA RINDUAN

Saturday, December 22, 2012

Kami bercuti...


Alhamdullilah.. percutian dari 20122012 hingga 21122012..
Hanya percutian 2 hari 1 malam di negeri bandaraya bersejarah..
Pelbagai kisah kami bawa dihati..
Syukur percutian yang sangat meninggalkan kenangan disanubari.

Terima kasih blogger RINA AVAIL kerana memudahkan percutian singkat kami

14 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ayu...Bestnya!K.atie sekluarga br arini plan nk bawak anak2 g bercuti,In Shaa Allah.

teratak hati said...

Wah bestnya g melaka..apa kaitan ngan kak rina tu..??hehe..

teratak hati said...

Wah bestnya g melaka..apa kaitan ngan kak rina tu..??hehe..

citarasa rinduan said...

waalaikumusalam k.atie

bawa umai jalan2..

happy holiday sis

citarasa rinduan said...

salina.
amboii..
smpai 2 komen..

hehhe


kami bcuti 1 tmpat.. hehhe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

Hehe..kebetulan kami bercuti ke tempat yg sama tp xda rezeki nk bergambar bersama..hny sempat melambai2 dekat safari

Kakzakie said...

Boleh pulak jumpa Rina di sana. Kalau di JB susah nak jumpa tak sangka kan Ayu..

Cheq Sue said...

amboi, umai senyumnya sakan sungguh, mesti suka sangat tu dapat jalan2..

Kak Mahh said...

Akak baru balik dari sana.

Nur-nba said...

La hai..jumpa Rina kat sana ke.. Kebetulan pula.. Nur bercuti kat kg je.. Lepas tu 2 hari ke Legoland dengan anak2 saudara dan kakak.

MystoryPic said...

Salam perkenalan...

BERCUTI... walaupun sekejap pasti sangat best

abah khalisha said...

Melaka ya...ramai tak time-time cuti skrg ni?

insan marhaen said...

IM juga bercuti hari ini.

Bercuti di Bandararaya sendiri.. Ipoh!

ziraziz said...

..selamat bercuti..

nnt upload gmbr2 cun kat melaka tau..next yr kami mmg plan nk bercuti ke sana plak.. :)