CITARASA RINDUAN

Wednesday, February 1, 2012

Wordless Wednesday (Part 24) Bujal X pun pitammmmmmmm!!


Telur ikan sagai masak asam pedas


22 ulasan:

Cik Chenta said...

telo ikannn!!! duk pikir ingatkan tauhu...hahahaha

ibundo said...

Sedapnya ayu..... Feveret bundo ni.

gadisBunga said...

apasal saya jumpa telur ikan kembung semalam x beso mcm ni pon?? :p

Citarasa Rinduan said...

cik chenta--
isi telur sagai nie mmg besor...hehehe

ibundo--
ayu tak makan nasi, lepas masak, lepas ambil anak dr sekolah.. terus ngam telur ikan... hehehhe

GB--
telur ikankembong kecil sayang...

Munnafendy said...

telur ikannnnnn!!!!
goreng cenggitu pun sedap!

Citarasa Rinduan said...

munnafendy--
semua sedap... hehehe

munna said...

perghh...aduhai..lapor2 dah ni

Lelaki Ini said...

sedpnya!

Citarasa Rinduan said...

munna--
hehhehe.. jom makan

lelaki ini--
kak belajer..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Akak dah la tgh lapo ni..
Rendam daging dah... tp tak tau nak masak apa..

Shaiful Zaidi said...

ikan sagai?...first time dgr nama ikan tu..

Citarasa Rinduan said...

kak MM--
masak daging kicap.. meleleq...

shaiful zaidi--
ikan sagai nie kebanyakkan pekedai masak kari ikan.. tapi, pelanggan citarasa rinduan lebih suka masak asam pedas....

ada telur, saya terus masak sekali, tapi asing dengan isi dan kepala

Shaiful Zaidi said...

@ Citarasa Rinduan
salam kenal...TQ

aku budak klang said...

Adoityaiii....CR feberate ABK ni....waaaa...teringin la pulak...

bujal X said...

Keh keh..seb baik telur ni senang nak cari..takde la menitis air liur saya cam dulu mencari gelur ikan duri..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ayu..payah nk jumpa telur ikan nih!

Daddy Ziyyad said...

saya pun pengsan kalau dapat makan telur ikan ni!!!! sedapnya..


ps: Ayu, pls email address rumah/kedai, saya nak pos FM Australia. email lah sekali alamat kedai makan, hari tu balik JB, wife saya ajak singgah kedai awak.
-drfaizie@yahoo.com.au

Deru Ombak said...

O HOOOOOO ... Bagi saya pitam dulu...

Pok Amai-Amai said...

Ouh!Nampak kegebuan telur ikan tu. Sedapnya! Terliur!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ayu tau x sy dh suka telur ikan sejak dlm perut mak lagi..terus kecur nih..x tipu!


mmg hari-hari ada ke telur ikan nih? manalah tau kut sy tersinggah xda lah plak telur ikan

kakcik said...

Ikan sagai tu macamana rupanya Ayu? :)

Aine Ainun said...

besarnya=)