CITARASA RINDUAN

Thursday, February 23, 2012

Selamat hari lahir blogger fatin

Khas dan teristimewa, ku dedekasikan entry ini buat blogger fatin  yang cantik manis, kebetulan hari kelahirannya jatuh pada hari ini 23 Febuary… blog Fatin nie. sejuk mata memandang.. serius!!

Sentiasa mendoakan kesejahteraan dan kebahagianya… moga ceria selalu.. Jua buat maria,mislina,Arman Ayes,Lyana, Izhar Hamzah, faizal dan Che Ismail yang turut meraikan hari kelahiran pada 23 Feb.. ku doakan agar kalian semua di panjangkan Usia.. Amin


(entry setelah dah lama tak update, esok ke kubur.. aktiviti pagi jumaat, rasanya.. esok aku mahu beristirehat, kerana sabtu dan ahad, adalah hari bersejarah sepupuku… mungkin petang esok.. aku mahu berbasikal bersama en zalie tersayang..)

5 ulasan:

biela bell said...

selamat hari lahir buat mereka juga :)

insan_marhaen said...

sempat singgah blog fatin. masih muda belia!

Fatin Mraz said...

terima kasih ayu..
it is so thoughtful of u..
hati berbunga-bunga baca entri dedikasi ni~

;)

Ardini Humaira said...

HB to them :D

blog-tips-kurus said...

nak jengok bday girl tu..

bagusnya akak ni. :)