CITARASA RINDUAN

Sunday, February 26, 2012

Mana satu yang nak dikongsi? Entry majlis kahwin atau Entry mini Gathering?

Selamat malam sahabat, dah 2 hari aku bercuti berblog… nak jengah blog kawan lagilah tak dapat.. blog bersawang dah tak dapat diselamatkan, nie pun sedang usaha menyapu sawang yang ada.. hihihi

Badan terasa kepenatan, namun dalam hati ada taman… kikikiki (sila jangan pitammmmm bila baca ya) Banyak yang hendak dikongsikan… 

Selain dari majlis sepupuku yang berlangsung secara meriah.. opss.. bagi ucapan dahulu.. SELAMAT PENGANTIN BARU buat Helmi dan Ashila, moga panjang jodoh kalian hingga akhir hayat.. AMIN
Jua, pertemuan dengan blogger2 yang sudi menyembah duli. Singgah ke majlis perkahwinan, sedikit sebanyak mengeratkan hubungan sillaturahim yang sedia ada.. terharunya dengan pertemuan tadi,.. dan rasa cepatnya masa berlalu (alangkah eloknya kalau jam 3 petang tadi tak bergerak2.. hihihi)



PS: gambar dari tag di FB, kredit buat abang iparku dan blogger kasawari, sedang gigih upload pic perkahwinan.. (tapi sayang, line internet aku ibarat siput melangkah pergi..)


10 ulasan:

Kasawari said...

bubuh jer yg mana2 boleh hapdet.. hehe...

terima kasih melayani kami sekeluarga tadi..

Citarasa Rinduan said...

blogger kasawari--
saya dah tak larat nie..
wahhhhhhhhhhh.. mau tidur awal...

kakcik said...

Seronoknya Ayu dapat jumpa kengkawan maya. Kakcik pun tengah rindu sesangat dengan kengkawan...

aimaniman said...

selamat pengantin baru juga..

akak time pengantin adik 2 minggu lepas cuma dapat updete guna note jer, walaupun x puas tapi blog x mow dibiar bersawang...

H.J said...

besar ke taman dalam hati tu??hahaha

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sorry Dik Yu... Kak Sam tak dpt pegi.

Ayu ke yg bershawl coklat tu? Nampak vouge de vass!!

mama ju, said...

Seronokkan berjumpa teman2.
InsyaAllah ada rezeki kita pulak jumpa.

Sari Yusa Ibrahim said...

seronok & bahagia... terima kasih, Ayu... hugs!

norhidana said...

tahniah utk pantin...bestnyer mini gathering tuh...
tak sbr nk tgk gambar2nyer...

cun lah akak ngn tudung ala2 yuna tuh... sesuai gitu

lieynanilaz said...

wah dapat bertemu blogger....mesti best!!

tahniah buat pengantin...