CITARASA RINDUAN

Friday, February 24, 2012

Gathering kecil-kecilan, ada blogger yang berminat?


Buat blogger kawasan johor, terutama kawasan kulai-senai-skudai-jb.. (atau mana2 blogger kawasan yang sewaktu dengannya, ada kelapangan)
Kalian dialu-alukan untuk menghadirkan diri ke majlis perkahwinan sepupuku di

Tarikh : 26 febuary 2012
Masa :3 petang (sebenarnya dari jam 11pagi-5 petang majlis berlangsung, tapi aku berhajat nak gathering waktu pengantin dah bersanding)
Alamat:di 35, jalan berkat 1, kampung Jaya Sepakat, Senai..

Jom, apa lagi.. kita rapatkan ukhwah yang telah lama terjalin..

PS: sila tinggalkan no telefon kalian di email daku umairahayu@yahoo.com

35 ulasan:

kakcik said...

Kalaulah kakcik boleh pergi.... :(

Citarasa Rinduan said...

kakcik--
wow... ingat lagi kes kemarin, salam sms.. hahahha

anyss said...

Assalamualaikum,
Jauhhhhh nyee nak pergi. Yang area Bangi pun tak dan nak sampai

Ekceli teringin nak pi JB buang masa, tapi buat masa sekrang ni...tak cukup masa. Tangguh lain tahun boleh?

Citarasa Rinduan said...

anyss--
waalikumusalam..
heheheh.. boleh2.. kita tunggu majlis kawin adik beradik dia yang lain..
hehehehe

kakchik@ella said...

kalaulah dekat .. KC dulu sampai. hihihi.

Citarasa Rinduan said...

kakcik--
tu lah kannnnn..harap2 ayu dapat bertemu dgn kakcik 1 hari nanti.. insyallah

jemarisuri said...

ala jauhnya...tak dpt nk join...

gadisBunga said...

alaaaa...ahad ni ke????


dah tentu la tak boleh akak ku syayanggg!

Kakzakie said...

Heee... jom ramai-ramai makan nasi minyak...

Alin Marlini said...

jauhnye Ayu..kalau kat selangor..ku gagahkan jugak..hehehe

Acik Erna said...

ayu..acik pun ada buat kenduri sikit ahad tu..kalau tak boleh jugak kita jumpa alaupun acik bukan dijohor

Sharifah Nadzarah said...

ayu...eh ni betul ke jemput ni..
insyaallah jika diizinkan sampailah kita..
kalau dtg kita call ya nanti..
tq ayu..

Munnafendy said...

aiyo jauhnye kak ayu =)


*eh, akak kate surah apa tu ya? kesian kat diri sndiri tiap2 hari geledah tmpt yg sama berulang2.. :(

Cida de' Nuanza said...

bila2 out station ke johor leh la jumpa ngan Ayu... :-)

Pok Amai-Amai said...

Ayu! Jauhnye! Hehehe...

Sari Yusa Ibrahim said...

insyaAllah, Ayu :-))))

cucu umie said...

time ayie blik lh sis btkan.. huhu
gurau jer sis..
kehkeh

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Ayu..... bestnyaaa. Terima kasih sudi jemput Kak Sam, terharu rasa di hati... walaupun akak sendiri tak boleh nak janji.

Ati Masrif said...

salam ayu,

kalaulah dekat..
pasti kita sampai :)

cinnamon.com said...

salam Ayu.

Izan Ishak said...

teringinnya nak pegi ayu... tapi apakan daya, dah ada plan hujung minggu ni.

Cik FaRiZaM said...

jauh la.kalau area bangi leh la p. hehe~ tahniah buat sepupu yg nak kawin tu ye....moga murah rezki.

azieazah said...

Selamat bergather...

Deru Ombak said...

Alaa Ayu...

Dinas Aldi said...

Selamat berkumpul dengan rakan2 blogger, mesti meriah nanti :)

senyumSOYA said...

jaoh~ T.T

..::..aRe-Na..::.. said...

nasib jauh,tdk leh p meriahkn majlis da hehehe..

jeBateja said...

Kita KOJE kak....ada Menu MEE BANDUNG ke....? ahakz.....

Scarlett O'Hara said...

Akak kat PGudang je tapi ahad ni ada 5 undangan perahwinan.Tak sempat nak join!Hua!!!Kirim salam sayang pd blogger yang hadir tau,Ayu!

Kengkawan said...

best nyer
jelesnyer...
(jauhla kak)

munna said...

kalaulah dekat.... bestnya....

klu jumpa ayu teringin nak rasa mee bandung ayu.... Madam Norazian kata sedap

Huda said...

kalau boleh memanag nak pergi, dah memang kat johor pun, tapi kita tak sihat ayu, dah 2 hari ni..

Syira Qahira said...

salam...

jauhnya kak...heheh...

ucapkan tahniah syira utk sepupu tu deh :)

azila said...

jauhnya...pas zla kurus blk, br kt jumpa ek..heheh

NadiRah said...

sory akak..
nad xde kat jb time tu..
huk3