CITARASA RINDUAN

Wednesday, February 22, 2012

Wordless Wednesday (Part 25) Asal balik kampung barulah kamera itu digunakan









Auto post tuan tanah temankan suami ke hospital

PS: skill menembak tak ada, Cuma tahu tekan2.. hahahhahah (gambar lama, baru ada masa nak syer dengan sahabatku

(terima kasih buat sahabat2 yang komen di entry ini, jujur aku TERHARU!!!!)



18 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ayu..kat kg byk benda yg seronok di snap.hihi

Sharifah Nadzarah said...

AYU..SRONOK TGOK MCM2 POKOK ADA...
SENANG BILA NAK DIGUNAKAN..SEMUA ADA DITANAM...GERAM TGOK POKOK LIMAU TU..

Pok Amai-Amai said...

Suke sgt tgk gamba bunga tu....

Munnafendy said...

semua pokok2 tu pun ade kat kmpung sy..sama citarasa dgn mak ai nih =)

Salmi Khairil said...

samelah kiter, suka snap gambar bunga dan pokok yang ada kt sekeliling rumah mak atau mertua

Cik Ecah said...

donat!!
ecah mamam donat pg td hehehe mak bekal bwk g keje...haha

azam said...

:) nice.....semoga sihat² selalu

azam said...

:)
cantik gmbr kg......hehehe

Daddy Ziyyad said...

Saya bagi idea..lepas ni guna kamera tu ambik gambar gambar makanan yg ada kat kedai ayu...:)

Saya & wife nak singgah lah ke kedai ayu...exit Kulaijaya ke(kalau dari PLUS)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam kak ayu, hijaunyer daun pandan tu.geram tgk

Mas said...

sejukk mata memandang nengok gambar2 tu ayu..
tapi kan...
tak tahan godaan nengok donutt tu..
gebunyaaaaaa

miloais milo said...

kat kampung banyak yg boleh di snappy2...

Huda said...

saya pun nak sokong komen daddy ziyad, ayu snap gambar makanan di kedai ayu..baru best!

wahida said...

aku ada tanam pokok limau kasturi kat umah...eh, tetiba....hehe...

ok lah tu skill mcm ni...ayu boleh!!

aimaniman said...

kekayaan kampung yg tak ada di bandar, kalau kat care4 nak beli sehelai daun pandan pun kena 40 sen, kat kampung p potong lah seberapa banyak yang nak, ada aku kesah?... tu la kampung yg dirindui..

munna said...

kalau balik kg mmg mesti tgk pokok2 sekeliling rumah MIL... macam2 jenis pokok ada

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah..banyak betul tumbuhan menghijau :)

Nur-nba said...

Takpe Ayu.. Tekan je... Kami semua suka tengok gambar yg Ayu ambil.