CITARASA RINDUAN

Tuesday, February 14, 2012

Senarai blogger mengandung tahun Naga adalah..

Tahniah ku ucapkan buat sahabat blogger yang sedang mengandung pada tahun ini, dimana kebanyakkan akan melahirkan zuriat mereka pada tahun 2012 iaitu tahun Naga.. Eceh, aku dah macam pemberita pulak.. kikikiki

Antara yang kukenali adalah, tapi.. kalau ada yang tertinggal tu.. harap2 korang tolong war-warkan padaku ya..

Blogger Azila a.k.a wife blogger ben Ashaari (baby first, due bulan March)
Blogger lelord (baby ke 2, due bulan oktober)
Blogger Mak Et (baby ke 4,due bulan Feb)
Blogger Sue IEB (baby first, due bulan Sepetember)
Blogger Yana a.k.a wife blogger Ujang (baby first, sedang berada di bilik BEDAH)** berita dari FB hak milik Ujang dan dapat makluman dari blogger IEB,ku doakan agar Yana dan BB sihat sejahtera..amin
Blogger Diana senyum2 (baby ke 2, due bulan ogos)
Blogger mamamya a.k.a kak lieya (baby ke 4, due bulan Ogos)
Blogger Mas duniaku (baby ke 3 due bulan april)
Blogger izan diariUmmi (baby ke 5, due bulan Ogos)
Blogger Azian (baby ke 3, due bulan Oktober)
Blogger kasih Suci (baby first, due bulan Julai)
Blogger Ardini Humaira (baby first, due Ogos)

(mungkin due tu ada yang aku tersalah ingat, nanti tuan badan tolong pebetulkan ya…)

Ku mendoakan agar sahabatku yang sedang mengandung sejahtera, dapat melahirkan zuriat yang soleh/solehah, nak bagi ingatan buat si suami.. jaga puan isteri elok2 ya… kalau puan isteri TERINGIN … tolong tunaikan..kalau minta makanan tengah2 malam.. tolong adakan, kalau depa mau kereta baru… eik!! Kalaulah tak mampu.. jangan ikutkan.. hahahahah


PS: aku mau gak join senarai, namun apakah daya.. belum sampai masanya lagi.. korang tolong doakan buat aku juga ya…

29 ulasan:

YaYaNsMuM said...

Semoga semua selamat melahirkan baby-baby yang sihat!amin...

Mr.Clive said...

weeee semua mummmiessss! tahniah and best of wishes! heeee~

Izan Ishak said...

mekasih ayu... ada juga senarai nama izan kat entry ni. betullah due izan tu. insyaAllah lepas raya tarikhnya. 21 ogos.

kalau ikutkan ramai lagi blogger yg pregnant tau... izan pun ada buat satu entry hari tu... dah bertambah2 pun senarainya. cuma tak sempat update je.

Awie Omar said...

dah macam carta top ten hehehe
Kak tolong awie boleh?

Tolong pilihkan
antara 12 blog ini,

1. http://noorniey.blogspot.com/
2. http://www.massaari.com/
3. http://farahazurah.blogspot.com/
4. http://wamozuwaha.blogspot.com/
5. http://deliarayushe.blogspot.com/
6. http://rienatomato.blogspot.com/
7. http://mohdyunus89.blogspot.com/
8. http://asyikmaiburogu.blogspot.com/
9. http://afeeszamran.blogspot.com/
10. http://sheypull.blogspot.com/
11. http://guaqbest.blogspot.com/
12. http://khairiz85.blogspot.com/

Yang mana satu kamu rasakan paling menarik. Harap
sudi memberi respon (komen) kat sini :
http://awieomar.blogspot.com/2012/02/next-top-blogger-1-episod-5.html

Kerjasama anda amat dihargai. Terima kasih :)

Kengkawan said...

mak aihh ada senarai tu..
terer kak ayu hehe

kak mah said...

Prihatin sungguh tuan blog ni,tahniah :-)

Ati Masrif said...

salam ayu,

tercicir ke..sarah najwan tu :)

ayu pula ..tak mau ke baby dragon ni..hehe

nur amalina athman said...

sis-in-law pun pregnant tahun naga gak..due march..hehe...

Mamamya said...

terharu rasanya kerana t'senarai dlm senarai yg di atas...t'lupa akak tahun ni tahun NAGA... :)

terima kasih ye dik...cuma due akak bulan ogos seminggu sebelum kita menyambut kedatangan aidilfitri tahun ini...nampaknya akak beraya diperantauan tahun ni... :)

insya'allah giliran ayu akan tiba satu hari nnti dgn izin dariNya....amin..amin..amin.

Mat Gebu said...

Perghhh....haha

Deru Ombak said...

Ayuu..
Siap Ada list ni... Pape pun.. Semoga semua ibu2 selamat melahirkan bayi2 yang sehat. InsyaAllah.

Gen2Merah said...

best la kak ayu ni.. alert dengan tarikh2 dan event penting shabat2... ini barulah blogger prihatin.. Tahniah buat semua kaum2 ibu... harap semuanya d permudahkan..

p/s: kak ayu.. saya pun mengandung gak.. perut saya dah nampak boroi ke depan... ekekeke... banyak makan dan tdo punya pasal.. aha

teratai said...

semoga ibu n baby sihat sehingga melahirkan...tahniah semua ya:)

azieazah said...

Ada juga sorang dua blogger tu yg Kak Azie kenal secara maya.

Tahniah.

Semoga anak dan ibu sihat.

Semoga AYU juga bakal dikurniakan rezeki anak lagi nanti.

NadiRah said...

x sabar nk kawen n dapat baby..
ne tau tersenarai dpt baby tahun itik ke..
eh,ade ke??? hahaha

Zie Fauzi said...

salam ziarah.... zie pun ikut jejak langkah mereka2 yang pregnant tahun ni... :)

cikpuanhady said...

saya pon sama ngan zie fauzi, tak silap bulan sama, oct..hihi..

p/s : mitak izin utk share juga yer..

Mas said...

maceh ayu atas ingatan ayu pada mas...
juga atas ucapan happy birthday melalui sms hari tu..

aminnn juga atas doanya yerk ayu..

hmm..due mas tu....mas due 10 jun 2012....

ayat ayu yg last tu..he3
sabo jerk bacanya...

moga ayu pun cepat2 dapat baby yerk..
sempat lagi ni untuk tahun naga....he3

eelobor said...

Insya Allah...... sempat lagi tak aku nak masuk carta untuk hujung tahun nie? hihihihi

azila said...

heheh..thanks Ayu.so far mmg btolla Mac tu...dah dekat kan?berdebar2 ni:)

azila said...

ops lupa..zla pon doakan thn ni Ayu pon join kitorang gak...InsyaAllah:)

eiela said...

ramai betul blogger yg mengandung kan. mudah2an baby mereka sihat.

Munnafendy said...

Alhamdulillah...murah rezeki kwn blogger kan. rajin kak ayu

Pok Amai-Amai said...

Bagusnye Ayu nie. Ada penghargaan utk preggy blogger. Cute tau!

munna said...

wah...ramainya yg baby tahun naga ni...tahniah semuanya

wan nurul hezrina said...

walaupun ku tak tersenarai..sbb tak ngandung lagi..hehe nnt2lah=) ku tetap rasa terharu kat kak ayu=)

aah kak semoga dowg selamat melahirkan

logorithm said...

Tahniah kepada semua bloggers yang akan mendapat baby Naga Air tahun ini. :-)

Kasih Suci said...

thanks kak ayu sebab masukkan kasih dalam list tu...sebenarnya kasih due ogos...awal ogos..hehehe...

insyaallah kak ayu, mudah2an rezeki kak ayu akan tiba tidak lama lagi...amin..

Ardini Humaira said...

kak ayu jom join lahirkan baby tahun ni :D ehehehe...


p/s: dni due 17 september ni kak.. :)