CITARASA RINDUAN

Saturday, February 4, 2012

Rafida Ibrahim Maafkan Mamat Sepah di Apa Kata FBI (Feb 2012)


Akhirnya….
Persengketaan yang berlaku antara Mamat Sepah dan Rafidah Ibrahim, berakhir di pentas APA KATA FBI, yang dihostkan oleh Faizal Ismail..

Mulanya, topic yang hangat tentang laman social Fb, Tweet dll untuk artis undangan seperti shila, Azwan Ali yang sentiasa hot dan tutttt dan Rafidah agak bertenaga dengan si AA yang sentiasa bikin panasss….

Bila, Faizal tanya Fida tentang punca keretakan hubungannya bersama Mamat disebabkan FB, aku mula tertarik….


Sebab Faizal tanya, kalau bersua Mamat, apa yang Fida nak katakan pada Mamat?
Jawapan Fida….. saya dah lama maafkan awak!!! Wah!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tiba2…. Mamat terus naik ke atas pentas Apa kata FBI.. masa inilah air mata Fida mengalir..
Apa-apa pun akhirnya hubungan sengketa mereka yang bertahun lamanya selesai jua.. tahniah

PS: bab tudung Fida tu macam biasa,, aku rasa sangat pelikkk. Apa kata korang?

**mood berblog merundum habisss.. tiba2 naik melonjat dik APA Kata FBI.. hehehehe


8 ulasan:

||aLeaSaRa|| said...

owh saya pun br je update ttg FBi ngee ^^.sbg perempuan saya malu nak pakai serkup macam fida.boleh tapi kenalah pakai inner,nmpk leher aurat tu adeihhh!

Nur_cahayamataku said...

saya pun sempat tengok rancangan ni tadi...
pasal tudung fida tu..memang nampak pelik la kak..entah syle apa pakai macam tu..he he

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Bagus tu .. berbaik semula dan saling-memaafkan.

Huda said...

oh ye ke ayu? baguslah kalau dah memaafkan ye tak..bab tudung tu, no komen..hehe

mas saari said...

kenapa cara bertudung dia dah berubah sangat... macam dulu kan lagi cantik!

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Ni agaknya serkup yg dia kata nk jual aritu.... Klu nak nampak cantik, kena la pakai ngan shawl sama ada bubuh di luar ataupun di dlm & buang benda yg jurai2 kat dahi tu sbb mencacatkan. Just my two cents..

HaSue said...

salam maulidur rasul buat ayu sekeluarga..
wahh lama x masuk sini,berwajah baru dah umah ayu ni..ingat salah masuk blog td..tengok kat blog list xde blog kite,tu yg ingat salah masuk...bila baca kat komen ada sebut nama ayu baru konfiden nak komen.. :)

Rancangan FBI ni x pernah tgk lg so far..

kakcik said...

Tudung tu lebihkurang macam tudung yang makcik2 kampung dalam drama selalu pakai! :(