CITARASA RINDUAN

Friday, February 3, 2012

Birthday 3 Febuary


Happy birthday buat blogger  Azian!!


Blogger, comel yang ku kenali agak lama dalam dunia blogging,
Ku doakan moga kesejahteraannya baik2 sahaja, disamping suami dan 2 cahayamata tersayang muiz dan muaz…

Jua happy birthday buat sahabatku Ariffin Kamil dan CHiranai (sahabat PSP), sahabat FB iaitu Nd Nazri Masram, Aimi Liayana  dan kakcik Johor serta buat sesiapa yang menyambut hari kelahiran pada 3 Feb.. moga kesihatan kalian baik2 sahaja. Amin


Entry post” terima kasih sahabat yang sudi singgah dan member komen kepada setiap entry post daku!! Moga kepulangan daku ke kampung yang baik2 sahaja.. mahu makan itu ini!! hehehhe

12 ulasan:

YaYaNsMuM said...

Kak ayu ni mmg rajin buat entry bufday kan...nanti buat entry utk sy skli erk...hehehhe...Take care, safe journey!

Cikpuan rara said...

hepy buffday gak kepada blogger tu.

aku budak klang said...

Ayu ABK punya besday lambat lagi la....nanti ABK bagitau tarikh ye boleh le pos kat blog hehehe

JunAina said...

Hepi bufday ye buat tuan punya diri...samalah tarikh bufday dia dengan suami aina.

Munnafendy said...

ehem! sy 12 julai ye kak ayu....hahahahaha

Kakzakie said...

Tahun ini Azian akan tambah ahli keluarga Ayu...

Happy birthday buat mereka semua...

wan habibah said...

kak ayu.. nanti birthday kite jgn lupa buat entry.. 10 mei.. ekekeke

Alin Marlini said...

heppi befday yan

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Happy b'day buat mereka semua,
sama tarikh besday ngan Mak Eija hari ni..:))

selamat bercuti & pulang ke Kg. Ayu..:))

Izan Ishak said...

happy biesday buat yan dan yg lain2 juga...

seronok ye ayu nak balik kg...

azieazah said...

Selamat buat semua mereka yang meraikan.

Untung mereka yang menjadi kengkawan AYU ni, siap ada entri khas. Kak Azie dah tak sempat nak buat semua nih.

Wish pun sempat di FB jer.. Adehhh

Miss Butterfly said...

hb jugak utk dye. walaupun lambat. hehehe



psni nk mntak wat entry jugakla bile birthday. hiks! *ngengade*