CITARASA RINDUAN

Friday, February 3, 2012

Tahniah Blogger Cik Pulau


Entry post, tuan rumah balik kampung

Menerima sms dari blogger cik pulau, ayatnya lebih kepada kegembiraan kerana memperolehi anak saudara dalam keluarga…namun, baby yang kluar awal (berusia 7 bulan) dan kakaknya yang ada darah tinggi terpaksa di operation untuk menyelamatkan 2 nyawa membuatkan aku merayu agar sahabat mendoakan kesejahteraan mereka berdua
Baby : happy baby sitting in flowers meadow
PS: rasanya tidak terlambat untuk mengucapkan tahniah kepada cik pulau kerana telah memperolehi kerja dalam bidang pendidikan, lama cik pulau menggangur, mengajar sekolah swasta, namun.. ku mendoakan SPP akan mengeluarkan surat untuk beliau posting kesekolah kerajaan..amin

21 ulasan:

jemarisuri said...

insyaallah semuanya selamat dengan izinnya...ameen

aJa said...

Semoga Allah mempermudahkan urusan mereka dan selamat sejahtera hendakNya.

Acik Erna said...

Insyaallah semoga ibu dan anak selamat

Ati Masrif said...

salam ayu,

semoga keduanya sihat sejahtera..amin

-gedek! said...

tahniah cik pulau

YaYaNsMuM said...

insyaallah..semua selamat, amin.

Huda said...

semoga semuanya selamat untuk ibu dan anak itu, tahniah kepada cik pulau.

Miss Mirror said...

Amin.. mudah2an Allah permudahkan. Psstt...Ayu tak nak doakan Akak ke? Arini Akak sakit kepala, dr semalam tak sembuh2 :D

dwaty said...

AMIN... semoga ALLAH permudahkan semuanya...

Kalamhati said...

tahniah cik pulai..amin..amin semoga cik pulau diserap secara tetap

logorithm said...

Semoga semuanya selamat buat kakak Cik Pulau.

azieazah said...

Tahniah... Moga segalanya dipermudahkan.

Nur-nba said...

Moga Cik Pulau diserap dalam kerajaan..

eelobor said...

Insya Allah.... semoga semuanya selamat dan dalam perlindungan daripada-Nya

Gen2Merah said...

alhamdulillah buat cik Pulau...

selamat juga buat kak ayu sekeluarga

Munnafendy said...

semoga ibu n anak selamat...dan smoga cik pulau dpt kja sekolah krjaan =)

ieda said...

semoga ibu dan anak selamat , insyaallahhh ..

teratai said...

insyaAllah semuanya sihat n selamat :)
tahniah juga utk cik pulau sbb dpt kerja...rezeki tu!

padlie said...

Alhamdulillah, bertambah khalifah Allah du muka bumi ini. Moga ibu dan anak segera sihat.

Untuk cik pulau, moga dipermudahkan segala urusan. Amin

Daddylicious said...

insyaallah selamat...

Cik Pulau said...

Akakkkkk...
baru perasan entry ni... huhuhu..
busy tak sempat nak jejalan kat blog..huhuhu..

terima kasih atas doa semua,, kedua-dua anak dan ibu sekarang dah stabil.. ehmm..
isnyaAllah kak.. sy akn posting kelak.. huhuu.