CITARASA RINDUAN

Thursday, February 16, 2012

Dapat cendermata dari blogger BEST LIFESTYLE BLOG OF THE YEAR 2012


Lama tunggu abang posmen (sebab pakcik posmen dah pancen) dok singgah hantar surat dari damansara, ku tunggu2 kerana terlalu mengharap surat tu tak terlepas pada orang yang bukan miliknya, kerana isi dalam surat itu hanya untukku dan 24 sahabat blogger yang menang dalam contest beliau..

Kiranya, hanya orang yang bertuah ajer tau yang dapat memilikinya..bertuahnya daku.. kikikikiki

Thanks seribu dan sejuta terima kasih buat blogger yang baik hati iaitu blogger Eqbal, kerana meberikan FM buat aku dan 24 sahabat yang lain..

Terharu ko!!!!!!!!!! Sekarang FM dah terletak cantik ditempat yang sepatutnya… bangganya saya!!


Buat abang Eqbal, tahniah ayu ucapkan sebab memenangi, Best Lifestyle Blog Of The Year 2012, anda memang tersangat layak…


 PS: menu jualan pagi tadi, ku anggap special bukan kerana ikan cencaru masak lemak, tapi ku masukkan belimbing buluh buat penyedap rasa, hasilnya??? Tak sampai setengah jam, menu ini habis sekelip mata.. syukur

13 ulasan:

insan_marhaen said...

haah... memang best gulai lemak campur bilimbing buluh ni..

Deru Ombak said...

Wah Ayu..
Kalau sampai selatan, harus singgah ni...

Pokok belimbing buluh rumah akak ni tak benti berbuah,,
Masak lemak boh belimbing ni mmg sedap...


** tahniah atas pengiktirafan blog. Cantik FM tuh

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Tahniah. Bila agaknya dapat rasa masak lemak special ni ?

jemarisuri said...

tahniah ayu, wah bestnya lauk tu...terliur js...hehe

eelobor said...

hehehe.... nanti nak merasa masakan si ibu umai lah... ntah bila plan nak ke selatan menjadi kenyataan

kak mah said...

Dah lama tak masak gulai lemak ni..dapur bercuti.

mamaijat said...

.....tahniah adinda.....
uuurrrmmmmm.....delicious....
kat kantin skul mamaijat,menu setiap hari Rabu...ada masak lemak cili padi telur itik + belimbing....
tapi kureng pedasnya.....lah!!

Maya Mayana said...

tahniah kak...

ada kwn mkn belimbing ni gitu2 aje...hmmm sedap katanya...

eqbalzack said...

salam ayu,
hehe..sampai juga akhirnya..
alamat aayu mmg abg eq ad simpan. cuma orangnya je tak sampai2 kat sana. hehe
harap ayu dan kawan2 yg lain suka FN abg eq ni...

p/s: sedap gulai lemak tu..hehe

Gen2Merah said...

tahniah ya kak ayu..

Hanis Azla said...

hadiah yg best dari org yg istimewa.. mmg patutlah tertunggu2.. akak mmg selalu terliur dgn masakan yg ada buah belimbing ni dalamnya..

Izan Ishak said...

terliurlah ayu tgk ikan cencaru masak lemak tu. ada belimbing buluh plak tu. mmg mengancam abissss lah!

Ardini Humaira said...

tahniah kak !;D