CITARASA RINDUAN

Wednesday, February 1, 2012

Wordless Wednesday (Part 24 e) saya terharu dengan blogger Sister`s Little Diary




Menerima parcel jam 4.30 petang….isinya FM dr turkey…
Terima kasih buat blogger ini.. saya sangat terharu…………sangat-sangat terharu hingga tiada ayat yang boleh saya jelaskan..
Selamat malam semua.. esok ada tempahan mee bandung dan saya ingin sedekahkan sedikit makanan buat sahabat sekolah Umairah..

13 ulasan:

al-lavendari said...

jauhnya fm tu datang !

saya ada juga simpan 4-5 keping. asyik terjatuh je dari peti ais.

Citarasa Rinduan said...

uncle--
mmg jauh kan>> dr sahabat yang sangat mengingati teman..
saya terharu!!!!!!

saya jadi pengumpul FM sejak berkenalan dengan blogger dr danmark

[PCL] said...

wow, jauhnya kenalan cyber ayu..

Citarasa Rinduan said...

PCL--
alhamdullilah.. ramai kawan..... moga ukhwah kita berkekalan..

siti murni said...

ayu buat sy malu lah! ^_^

hadiah nya tak seberapa.
masa membeli kat sana banyak jugak keychain & FM..alhamdulillah FM yang sama material bagi kat ayu tu tahan..dan yg malang..FM yg dibuat daripada seramik banyak yg pecah...:(

Citarasa Rinduan said...

siti murni--
ianya mmg sangat bernilai u k,ayu...
sungguh terharu..

kak ayu mmg suka jenis yang itu..
terima kasih daun keladi dik..

moga pjg ukhwah kita selamanya

Nur-nba said...

Wah beruntungnya Ayu ada ramai kawan yang pemurah.. :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ayu..bestnya dpt FM dr jauh tu.Leh tambah koleksi Ayu kat esbok ya..

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Kalau dekat sini, LF dan isteri datang ambil mee bandung tu ... bukan banyak pun, untuk 2 orang

Mas said...

wahhh....seronoknya ayu dapat tambah koleksi fm....
jauhhh tu....

Pok Amai-Amai said...

Sonok gak bila ada pertukaran cenderahati mcm nie kan?

Acik Erna said...

ayu..seronok kan dapat hadiah.
bila la acik nak dapat merasa mee bandung buatan ayu ..mesti sedap..

akuzle ayu said...

alhamdulillah! ingatan th yg penting kan?