CITARASA RINDUAN

Wednesday, February 1, 2012

Wordless Wednesday (Part 24c) Sesiapa mau pitammmmmmmmmmmmm.. silakan?



18 ulasan:

Pok Amai-Amai said...

Ape nie Ayu! Seme pun bikin sy ley pengsan!!!!

Cik Chenta said...

biji cempedak atau....buah berangan?

~~zAnAfAhMi~~ said...

hari ni saya boleh lupa hari rabu, tandanya saya lg pening....tapi rasanya CR lebih lg kot. cuba tgk komen kt blog saya tu, siapa Yus? hehe...

Huda said...

apa tu? kita tak tau..

JunAina said...

Biji cempedak, pas tu buang2 angin...:)

munna said...

BIJI CEMPEDAK KE AYU....

azam said...

makanan angin......hehehehe
letak satu lagi......petai...hahaha

-gedek! said...

panas-panas ni sedap... tapi angin!

Cik FaRiZaM said...

biji buah cempedak di rebus ke? mmg angin la kalau makan ni. buah pon angin inikan biji

aJa said...

buah berangan ke tu?....

lama dah ngidam tapi malas nak g jusco....

nyum..nyum..nyum...anta sini cket yu

Daddylicious said...

janji boleh makan ...hehe

Queenie said...

apesal bleh pitam ayu?
sedap apa makan keledek, buah berangan ngan bijik cempedak....
takleh join skali ker? erk..akak pun tak pernah cuba sebenarnya hehehe..

suri solehah said...

kledek tu buat cik mek ayu..huhu

senyumSOYA said...

nak !!!!

lapar da~

maaf lama x menjenguk akak ^^"

senyumSOYA said...

nak !!!!

lapar da~

maaf lama x menjenguk akak ^^"

Sis-Lin said...

Laaaa klu sis kan, makan cempedak terus makan skli bijiknyaaaa...hehehe

lepas tu pengsannnnnnn (tido srh cacing proses) hahaaaaaa

Nur-nba said...

Yang last tu biji apa ye.. Biji cempedak ke, biji nangka..??

Kalau makan tu, sure banyak angin yg keluar.. :D

Acik Erna said...

Ayu..sedapnya..tak mau pitam..tapi mau makan..