CITARASA RINDUAN

Thursday, February 2, 2012

Bab2 pecah dara akulah yang pasti juaranya…


Basikal Fixie buat ayahku.. moga dengan riadah yang beliau amalkan, sihat tubuh badannya..amin..Insyallah, esok tengahari aku akan pulang kekampung… bolehlah hilangkan rindu dendam yang menggunung…

Balik hari, sebab sabtu berniaga.. tak apa…. Harap2 esok semuanya indah buat diriku..amin
Kebaikkan basikal Fixie? Pasti ramai dah tahu, yang pasti tak ada brake,…. Hehehehe

Beza dengan basikalku yang sedia ada?? Fixie lebih ringan, laju… harga murah, warna cunnnnnn abisss..peweet

Kalau basikal aku pulak, walau basikal jepun, yang pasti.. lemak di anggotaku kian menurun.. alhamdullilah


PS: aku rasmikan basikal ini, biasalah..aku suka pecahkan dara bab2 benda baru kubeli... satu kampung aku pusing.. puas hati.. berbaloi2 dengan harga yang dibeli

24 ulasan:

kakcik said...

Amboiiiii... tajuk bukan main! ;-)

Sari Yusa Ibrahim said...

tajuk tak hingat! huk2.. rupa2nya cete pasal beskal.. kui kui..

nur amalina athman said...

tajuk kemain..:)

fixie semua kaler ceria2 jerr..warna wrni lagi..:)

Liza said...

cantik la kaler basikal tu, berkenan pulak...hihiihhi

Citarasa Rinduan said...

kakcik--
ayu mmg suka bab2 orang pertama y gunakan dulu.. hahaha

kak yus--
eik.. a`aaa eik..subhanallah...

amalina--
ada pink,kuning,hijau,merah..semalam rambang mata...

Citarasa Rinduan said...

liza--
ayu bawa round keliling kampung..ramai y kata..kalau harimau kejar,kayuh laju2.. hahhaa

Cikpuan rara said...

apa kena mengena ngan tajuk tu kak? hehehe

Citarasa Rinduan said...

rara--
kak ayu suka yang pertama rasmikan apa2 yang dibeli....
kikikiki

Sis-Lin said...

waaaa gerek seyyy, ayah Ayu pakai fixie...fuyooooo jelessss sis :p

colour dia bt ayah ayu tambah muda 10thn hehehehehe

Haris Khairuddin said...

mesti bangga je kan kalau bawak beskal fixie gi masjid nanti. org lain biasa bawak motor kapcai je.. ;p
*meriah benor warna beskal tu..*

Lelaki Ini said...

wah!
best2!nak pinjam leh?

Azian Elias said...

dah lama sangat tak naik basikal. since ada back bone problem yg chronic ni.

chikadakbiru said...

kat umah ade basikal nih..maklum..dh trend buddak2 sekang..tp adik punye la..try juga cuba kayuh..tp mcm susah ler..sebab pedal tak boleh ke belakang..kena brek pakai kaki erk?

NadiRah said...

akak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tajuk hotttt!!! haha

Cik FaRiZaM said...

xpernah try basikal fixie ni . tkde brek kan?

sahromnasrudin said...

mmg ramai ckp basikal leh pecah dara..tapi saya tak pasti plak apa maksudnya? huhuhuhhuhh

Izan Ishak said...

hehe...tajuk kemain hangat ye ayu!

Daddy Ziyyad said...

tertipu dgn tajuk!!! ~hahahahahha

Pok Amai-Amai said...

Hahahahah! Tajuk!

mas saari said...

memang trend sekarang guna basikal fixie ni..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

warnanya mengancam

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah bestnye berbasikal,
lama dh rasanye x mengayuh basikal sndiri..last zaman2 sekolah rendah dulu..huhu

AMMAR YASIR said...

Hahahaha...tajuk hot gila

AMMAR YASIR said...

Hahahaha...tajuk hot gila