CITARASA RINDUAN

Wednesday, February 22, 2012

Selamat pagi Rabu..



Selamat pagi semua… salam pagi rabu, hari ini 22.2.12 ada 2 temujanji yang perlu suamiku attend. 1 di HSA dan 1 lagi di REGENCY HOSP. nampaknya selepas memasak lauk pauk.. aku akan bergegas ke Bandar Johor


Sekarang masaku di hadapan lappy semakin terhad, hanya dapat update  itupun belum kesempatan nak singgah ke blog sahabat yang rajin ke blogku, follower bertambah2.. ku tahu, follower datang dan pergi bukan nak kejar kuantiti tapi sekurangnya ku rasa bersemangat dalam sesuatu perkara

Berblog itu indah.. kalian yang singgah dan baca entry merepekku ini jua semuanya baik2 belaka..
Insyallah.. ada masa dan ketentuannya, ku perlahan2 akan cuba untuk menyapa sahabat yang lain…


PS: sepatutnya hari ini tak perlu berkata2 tapi.. memandangkan sebelum azan berkumandang, aku ingin menaip sesuatu sebagai terima kasih buat sahabat alam maya..

16 ulasan:

Acik Erna said...

assalam ayu..kami semua faham kesibukan ayu..
acik tetap singgah kemari menyapa ayu..
semuga semuanya berjalan lancar hari ni ye ayu.

al-lavendari said...

tahniah kerana follower sudah ribu-ribu.

semoga apa yang dihajati hari ini berjalan dengan sempurna.

Citarasa Rinduan said...

acik--
waalikumusalam..
terima kasih memahami acik, terharu...

moga yang indah2 bt kamu jua skluarga

Citarasa Rinduan said...

uncle--
follower beribu2 bukan y dikejar, tapi persahabatan y terjalin dicari..
terima kasih uncle kerana selalu singgah dan komen di blog ayu

kakcik said...

Semoga segala urusan Ayu berjalan dengan baik dan lancar. [:)]

Citarasa Rinduan said...

kakcik--
terima kasih.....
amin......
untuk kak jua.. moga diberkati

azieazah said...

Terimakasih kembali.

Huda said...

Semoga segala urusan ayu dipermudahkan jua, takper bila free-free baru datang blog kita, takde hal yea..Kita faham keadaan ayu.

Sari Yusa Ibrahim said...

Ayuuuuuu... c u on Sunday...

sea_lavender said...

moga dprmdhkn segalanya hari ini oleh Allah. Insya-Allah..

sisdee said...

semoga segalanya dipermudahkan ;)

dah biasa mnulis tak mnulis mesti rasa pelikkan ;)

Kakzakie said...

Sibuklah tu ye Ayu... business kena sibuk baru fulus masuk Ayu... kalau tak sibuk dah lain jadinya...

Kakak terlebih maklum don't worry...

YaYaNsMuM said...

Semoga kami semua kaan terus jd inspirasi, :)

Cik FaRiZaM said...

moga urusan ayu dipermudahkan......jgn stress2 k.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga urusan di hospital berjalan lancar sis..blk nnt jgn lupa eskrem stobeyi tuk adik

munna said...

kami memahami situasi mu itu Ayu... takpelah yg ptg kenalah di utamakan