CITARASA RINDUAN

Monday, December 10, 2012

Maiii.... sekodeng!



(Jommmm.. sekodeng blog kawan-kawan ibu guna rayban mainan, tiak Umai kesukaan)

Malam isnin yang sunyi.. pelanggan CR tak berapa ramai malam ini. Mungkin sebab petang tadi  hujan lebat, masa itulah CR tak henti2 menerima tempahan.. Syukur, masih terus beroperasi CR, jua masih dihati pelanggan, moga rezeki CR kekal selamanya.

PS: BW ke blog sahabat.. guna masa yang ada sebaiknya. Bertukar ilmu moga bermanfaat. In Shaa Allah..

20 ulasan:

ishy77 said...

skodeng eh kak..haha..tq sudi datang :)

citarasa rinduan said...

sama2 kembali.

lama sis tak BW.harap kwn2 tak kecil hati

anyss said...

Assalamualaikum,
hu huhuhu comey anak ibu ni ya...

gadisBunga™ said...

kaler spek sama cengan kaler tudung! :D

Wak Gelas™ said...

wak pon sukak kaler pink jugakk.., ahakss

abah khalisha said...

ramai kanak-kanak pakai spek cmni

citarasa rinduan said...

waalaikumusalam.. dan cantik macam makcik dia anyss kat bangi nun. hehehhe

citarasa rinduan said...

kan gb..

dia tau sepadankan tudungnya

citarasa rinduan said...

jammbuuu wak

citarasa rinduan said...

abah.. satu set mainan doktor2 3 ringgit jer

ariana said...

Pandai bergaya ye..comey:)

Sunah Sakura said...

ameen...

ari tu gurau2 ngan pcm, cakap nak keja part time kat CR...hahahah

Tihara said...

as salam

semuga murah rezeki selalu..in shaa Allah :)

Nur-nba said...

Comel spek Umai... cute.. :)

jeBateja said...

Spek pink tu....hensem oo bila memakainya...ahakz....ahakz...mee bandung 1...bungkus...ahakz

Yong Zahura said...

Kak Ayu...

Saya yang datang tadi tu. Hehe..
Thanks buah tangan...
Esok saya datang lagi ye?
Mau ikan keli lagi!!!
Yeayy~~

teratak hati said...

Sekodeng kena pakai spek pink tu ye..

teratak hati said...

Sekodeng kena pakai spek pink tu ye..

teratak hati said...

Sekodeng kena pakai spek pink tu ye..

teratak hati said...

Sekodeng kena pakai spek pink tu ye..