CITARASA RINDUAN

Monday, December 31, 2012

Esok hariNya.. Ye..ye!!

Tak sabar nak menunggu hari esok..
En Zalie.... saya nak ucap awal2..
Selamat hari lahir yang ke 35...
Saya sayang awak..

ps: sorry ter'emo sikit pagi ini
pss: korang kerja ke hari ini?

17 ulasan:

abah khalisha said...

Keje! Happy besday utk hubby

Kakzakie said...

Kakak teraaaaamat busy hari akhir 2012 ini Ayu.

Selamat ulangtahun buat adinda Zalie dari kakak - wish in advance juga macam Ayu.

Nens Collection said...

hepi besday buat hubby akak..
semoga panjang umur & murah rezeki

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

apa yg emo, nampak ok jer... Happy birthday, Abg Zali.. erkkkk!!

Ct NoArizah Aris said...

Selamat hr lahir buat En Zalie..

Keja ari ni pasal dah cuti 4 hari ke JB ari tu tapi sok cuti balik..hehe..

Sunah Sakura said...

salam hari lahir untuk encik zalie...

akak, alamat CR ape ek? macam nak ke sana ujung minggu ni,.,.hehehe

JunAina said...

Hepi bufday En. Zalie...

Ada yang istimewa ke untuk bufday boy esok?

[PCL] said...

kejalaa..dlm keadaan mood yg tak bagus nih.., slmt tahun baru 2013 ayu n hepi besday to en zali.

Ratu Hatiku said...

Keje...boring nie uhuhuhu
selamat hari jadi buat en hubby Ayu ya.. :D

ieda said...

eppy bday in advance buat hubby ayu ..

akak kerja huhuh .... tapi mood dah nak balik huhuh

NURRUL said...

semoga allah merahmati akk sekeluarga..

feel free to visit my blog
http://ratuhatianakku.blogspot.com

Wak Gelas™ said...

selamat harijadi wat en asben akak tuuu.. ehhhEE

Rabia Sensei said...

Happy Birthday! =D

Nur-nba said...

Selamat Hari Lahir buat suami Ayu.. Semoga sentiasa dikurniakan kesihatan yang berpanjangan dan bahagia selamanya..

p/s : Apa makanan atau hadiah special untuk suamimu??

gadisBunga™ said...

happy birthday in advanced en zalie!!!

hotmasakini said...

nice blog..byk kna godek entri die ni,jemput folo kembali http://hotmasakini.blogspot.com/

ibuintan said...

slamat hari lahir en zalie... moga bahagia selamanya bersama keluarga


tahun baru umur pun baru... esok hari akak pulak