CITARASA RINDUAN

Wednesday, May 30, 2012

Wordless Wednesday (Bread maker AJAIB saya adalah??)

NOXXA (AMWAY)
Tara............. syer kat teman-teman yang suka meroti... kalau korang nak tanya lebih lanjut tentang oven ajaib nie sila email ke umairahayu@yahoo.com ATAU add FB ku dialamat umairahayu@yahoo.com








PS: bertalu-talu telefonku berbunyi, sms masuk dari teman-teman yang ingin melihat oven ajaib yang banyak membantuku dalam menghasikan roti, pizza dan lain-lain.. 


25 ulasan:

Nur-nba said...

Banyak jasa pembantu Ayu ni.. Lepas ni, tentu En Zali bertambah sayang.. :D

azila said...

Sonok tgk ayu meroti skang:)

anyss said...

Assalamualaikum,
Nak sms nanyer pija lah hu huhu

Deru Ombak said...

Salam Ayu..

Teruja tengok roti2 tersebut..

Mat Gebu said...

Perghh ayu...elektrolux nya eks..yang ni serius bagus...lepas ni boleh buat roti banyak2 ok...

siti murni said...

no wonder la rajin buat roti..pizza..donut bagai...rupa2nya ayu ada oven baruuuuuuu..... :)

Like! Like! Like..!

jemarisuri said...

jom la ayu tunjuk maker ajaib tu..teringin jugak js nak meroti ni...hehe

ieda said...

sedapnyeee dik, hurmm klau roti nie kena uli yg elokk bru nampak cantik dan gebu kan ;)

Acik Erna said...

ayu..acik teringin jugak..tapi kalau mahal..tak mampu mmilik le acik..he he

Shahriah Abdullah Novelis said...

Kisahnya... begitu dahsyat hasil kejadian roti tu yaa dik cayang... lama melopong ni hehhehee

LYAfrina said...

banyaknyer...
lya mmg xpnh lagi buat2 roti/kek ni.

Queenie said...

banyak kebaikannya kan ayu dan ada jugak kurang baiknya iaitu bila badan sipembuat roti pun sama naik menggebu2...

eheh

~~zana@pb~~ said...

Jenama Amway? Kena tanya kakak akak ni, dia pengguna tegar Amway.

Nieda said...

Tergoda tengok roti Ayu yang cantik memikat. Tambah pula piza yg penuh dgn mayonis tu ...

Yasminhamid said...

saya pernah tgk demonstrasi oven ni kat umah gb saya last year. Mmg impresive..

Pok Amai-Amai said...

Bape hargenye tu? kAt ne lak boleh beli eh?

aDisH.sHidA said...

masa kita calling2 tu shda nak jugak tanya..akak PEMBANTU akak membuat roti tu bread mixer ke

arini dah terjawab..macam akak tau2 je..shda tertanya2

aDisH.sHidA said...

dah tengok link akak kasi tu..pergh siap lengkap semua yer akak..best la..sapa la yang baik hati nak beli kan utk shda nie

Isteri Encek Bard said...

mai pos kat sue sebuku kak.. hihihihihihihhih.. Insya Allah minggu depan sue balik kg.. ti ai calling2 u yer kakak

Rai said...

saya pun pengguna tegar barang amway ayu..tapi tak tercapai lagi impian nak beli breadmaker ni.. baru dapat beli periuk dia tu.. huhu..

lieynanilaz said...

oh itukah ovennya...mesti dah banyak jasa kepada tuannya..:)

munna said...

mudah nak buat roti bila dah ada breadmaker ni....

Rizki Pradana said...

sepertinya enak kali tuh,,boleh bagi sikit lah??,hehe..
ajarin masak juga lah awak,hehe..
salam dari negri Indonesia..:)


salam EPICENTRUM
mampir jg ya..:)

Zul Fattah said...

org panggil saya hantu roti.. sebab suka sangat mkan roti.. hehe.. tp bila tengok gambar di atas tu.. berair mulut pulat rasa.. hehe..

ejaescobart said...

Ayu,


kat rumah eja pun ada oven ni.. tapi terus terang cakap.. sekali pun tak penah lagi meroti.. sebabnya yang belinya myBonda.. tapi dia tak guna pun.. huhu



*lepas ni tempek laa resepi + kaedah nak guna oven ni... hehehe