CITARASA RINDUAN

Thursday, May 3, 2012

CR Terima Tetamu lagi?


Selamat hari khamis sahabat, sekejapnya masa berlalu,. semakin hampir majlis perkahwinan anak jiran sebelah rumah, nampaknya berewanglah daku untuk 2-3 hari ini, harap2 blog ini tak berabuk ya, buat kawan2 yang sentiasa mendoakan rezekiku.. Syukur alhamdullilah, daku terharu..

Semalam terima kunjungan VVIP, hari ini tanpa diduga sekali lagi menerima kunjungan sahabat lama (sekampung, sesekolah) ke teratak Citarasa Rinduan..

Terima kasih daun keladi buat Keluarga Runiza Sahir bersama anak-anak tercinta, malahan suami tersayang Abang Lan diajak sama (maga anak-anak Runiza cepat sembuh dari demamnya)...

Hanya ucapan sekalung terima kasih yang dapat ku ucapkan buat family tersebut.. Rasa sangat berbesar hati apabila warong kecilku diterjah oleh mereka....
Buat mereka, jangan serik ke CR.. esok-esok datanglah lagi....


Rezeki awal pagi tadi, hasil tangan sahabatku Suryani Ibrahim... Kuih tradisional orang Kelantan.. Kuih Akok... semangkuk kuih yang banyak isinya ku kongsikan buat pekerja CR dan pelangganku... ( sahabatku tak tahu yang aku berpuasa sunat khamis.. Hehhehehe) 

Terima kasih Sue, karang Ayu simpan untuk berbuka puasa.. Insyallah


13 ulasan:

aDisH.sHidA said...

bila agak nya shida dapat singgah ke CR nie...nak jugak merasa masakan di sana

azam said...

:) adoi...bilalah nak ke sana......

sedapnya akok.....terbaik

kakcik said...

Kakcik berharap satu hari nanti kakcik akan sampai juga ke kedai Ayu. InsyaAllah.

Kakzakie said...

Dari sehari ke sehari asyik tak jadi aje nak ke CR... tunggulah cuti sekolah panjang akan kakak cuba dapatkan pergi sekeluarga ye Ayu...

lieynanilaz said...

akok memang terbaik!!..

Daddy Ziyyad said...

kuih akok tu lah yg saya makan di KB 2 minggu lepas..saya igt kan tu cekodok pisang! ahaha

Nazayiena said...

Seronokkan dpt jumpa kwn lama....

norhidana said...

heheheh kt Cr sume tetamu istimewa yek kak.... sedapnyer akok... tp dana suke akok yg tak manis sgt...

Cik Pulau said...

bila la agaknya turn saya pulak nak sampai ke CR ni. hurmmm..


akok... sedappppppppppppppppp..

sisdee said...

teringin gak ke sini..mudah2an tcapai le..sering ke kulai tapi tak tsmpai ke bandar tenggara ;)

adoii akok tu mcm mmanggil2 ;)

Munnafendy said...

sedapnya akok kak ayu!!!!


*baca entry akak ni bru teringat sy xhbis puasa gnti lg..berenti kejap sbb period terus lupe..adoi la

Acik Erna said...

acik pun teringin jugak nak singgah ke CR..

-gedek! said...

bila uncle nak sampai ni..?