CITARASA RINDUAN

Monday, May 28, 2012

Kita layan jer...


Semakin hari semakin menjauhnya diri ini dari dunia blogger.. Terima kasih berlori ku ucapakan buat sahabat blogger yang gagah menaikkan semangatku dalam keadaan diriku JATUH melayang-layang... Mungkin kepenatan aku semakin kurang update blog mahupun BW ke blog korang

Buat sahabat yang sudi follow blog Citarasa Rinduan...terima kasih daun keladi,. insyallah.. ada masa ku singgah menyapa ke blog kalian..


Lewat petang tadi, terajin sedikit... keluarkan doh frozen yang ada di peti sejukku, lembutkan.. dan letak topping pelbagai, Pizza ketam puteri Ayu dan frozen Donut ku hiaskan dengan topping ..

Hanya buat sendiri dan edarkan pada jiran sebelah...

PS: alhamdullilah., hidup ini sentiasa mendapat sahabat yang baik hati, jika sahabat saya tidak Baik HATI.. insyallah... saya tak pernah marah, hanya sentiasa mengucapkan maaf dan memaafkan diatas segala kesilapan yang terlanjur.. Siapalah saya?

17 ulasan:

Ayuni said...

sis, jgnlh berhenti blogging....

Citarasa Rinduan said...

ayuni:
isnyallah.. sis tak akan henti.. cuma perlahan2 update kembali

anyss said...

Assalamualaikum,
Suka pizza...memang nampak lembut dan sedap hu huhu u

Citarasa Rinduan said...

anyss:
waalikumusalam....
kalau ada rezeki btemu muka..
ayu buatkan u kamu ya...

jemarisuri said...

aduhai...terkenang pulak ngan donut ayu tu..hihi

Citarasa Rinduan said...

JS:
donut tu doh biasa2...
ayu boh yis peker yang 11gram jer selain susu cair, tepung gandum, sedikit gula,garam

Huda said...

sedapnya la pizza tu kannn

ieda said...

sedapnyeee pizza, pandai ayu buat, akk xpernahcuba buat layie huhuh
haaaa jgn lah berhenti blogging dikkk nanti ramai winduuuuu

Nur-nba said...

Tak mengapa Ayu, memang kadang2 kita ketandusan idea dan kesuntukan waktu untuk update berita terkini.. Jangan stop blogging ye.. Perlahan2 update mana yang termampu.

kakcik said...

InsyaAllah, akan lebih murah rezeki Ayu yang tidak lokek berkongsi rezeki dengan jiran2. :)

Kakzakie said...

Banyak simpan forzen donut ye ayu... untunglah jiran ayu dapat menikmati sama..

Kella said...

kita pun dah lama tak singgah sini.. apa tak nya.. blog kita pun baru dapat semangan berupdate kak.. =)

gadisBunga said...

kalau saya rindu akak saya sms je. :D

tapi kalau tak sms pun bukan bermaksud tak rindu tauuu....

Liza @ Adzriel AB said...

tenang2 ayu... update bila free.. kalau lama tak update, jgn resah.

Rai said...

ayu..doh frozen tahan berapa lama? dah uli2 simpan je eh? bagus jugak kalau buat ni...

siti murni said...

ayu memang sangat rajin masak! jeles!

Munnafendy said...

kalaulah kita berjiran...kenyang saya! hihi