CITARASA RINDUAN

Saturday, May 12, 2012

Blogger Hamzah Ian dan Blogger Fatin Suhana di Generasi Y 12 Mei 2012


Selamat petang sahabat.. petang yang indah.. kebetulan, aku tak berapa nak sihat.. santai2 di dalam rumah.. selalunya time nie aku sibuk uruskan kedai makanku..

Entah macamana terlayan TV1, dalam hati berkatalah.. kalau time macam nie tiba-tiba mukaku terpapar di kaca TV kan best.. hahhahah... (walahemah, aku idaklah masuk mana-mana rancangan, cuma 2 hari lepas masuk paper dan TV 1 sebab siaran GEN 2, rumah mesra rakyat).

Dan.. kenyataan daku benar belaka, walau rupaku tiada.. aku terpandang rupa adik Fatin Suhana yang comel dan blogger Hamzah Ian yang hensem, kacak dan bergaya (pakai baju PINK tu).. terus lah tangan nie up di status FB syer ngan kawan-kawan tentang siaran langsung 2 blogger fames ini di kaca TV..

Bertajukkan Buta Hati: Penyakit Hati?.. kedua-dua blogger ni diwancarakan.. Ustaz Abdul Hadi merupakan pakar perunding Motivasi (pensyarah UIA) yang dijemput khas untuk tajuk tersebut..



(kredit to Blog Hamzah Ian terbang tinggi-tinggi, kamera aku habis bateri)

Tahniah buat mereka berdua.. sebagai blogger ku bangga mengenali mereka, tengah tunggu slot blogger BEN ASHAARI pula, harap-harap minggu hadapan...

7 ulasan:

Cik Pulau said...

eh dah lepas ke sis????

iizza said...

thanks ya sudi singgah blog sy..^_^

sy x kenal sangat la blogger ni..mesti diorg popular ni kan..ti sy nk singgah blog diorg..:)

Queenie said...

arini tak sempat tonton program TV...
cuma sempat tengok TV jer hehehe

Acik Erna said...

salam ayu..yang ni tak tengok..yang sempat tengok tu ari..fatin dalam rancangan nasi lemak kopi o tu

[PCL] said...

penah dgr program tv1 nih tp tak penah sempat nk menontonnya..tahniah kpd bloggers berkenaan...tggu turn CR plak.

p/s : @Citarasa Rinduan: Thnks ayu...Arwah abahIzz pernah jd blogger yg bagus semasa hayatnya..al-Fatihah buat Arwah.

emieysandra said...

waahh..dh ramai blogger2 femes masuk tv, makin retis la mereka, pendapat bukan melalui penulisan di blog shj ttp boleh disuarakan di hadapan org ramai jg.. smoga mereka makin maju, utk akak juga =)

Si GadisSemasa said...

wahhh . makin ramai blogger mula menempa nama . btw , suka dengan pengacara program ni . ape ntah nama dia . hehehe ^^