CITARASA RINDUAN

Sunday, May 13, 2012

Selamat hari Ibu dan Selamat Hari Lahir Buat Blogger Alam Sari


Assalamualaikum..

Ku dedekasikan entry ini, buat bondaku tercinta Ibu Jumiah Bte Ramli, buat semua wanita yang bergelar ibu, mama, mum, ummi, mak, mummy dan apa-apa jua panggilan buat kaum sejenisku, dengan ucapan
SELAMAT HARI IBU BUAT ANDA SEMUA, SEMOGA KITA MENJADI IBU YANG SUPERB DAN IDOLA UNTUK ANAK-ANAK KITA, AMIN.

Jua, buat yang teristimewa Blogger Sari Yusa yang menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke 37 tahun, pada hari yang indah buat beliau... SELAMAT HARI LAHIR.. Moga murah rezekimu, moga diberikan olehNya kesejahteraan yang baik-baik..Dan kepada sesiapa yang menyambut hari kelahiran pada 13 Mei 2012. Moga panjang usia kalian semua.

Kalaulah kak Yus dekat dengan tempat tinggalku, pastinya aku dah hantar sepiring donut buat sambutan hari kelahirannya... 

Kuih Donut kampung, resepi tak perlu ku kongsi, kalau nak try juga korang boleh lihat di entry INI. Sudah habis ku edarkan kepada pekerjaku di Citarasa Rinduan, Donut belah kanan atas tu aku frozenkan untuk sarapan anak daraku Umai, stok buat beliau sebab Umai suka makan donut.

Esok bermulalah peperiksaan yang bakal menguji IQ anak daraku, sedikit gementar di hati ini mujurlah dengan entry ini, ku menerima banyak respon dari sahabatku yang lain, sungguh terharu kerana ada KAWAN yang baik seperti kalian semua... terima kasih sahabat. Leganya hati ini




14 ulasan:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

debabnyer donut...nak sket kak

Sari Yusa Ibrahim said...

Salam, Ayu. Terima kasih banyak atas entry khas ini, hiks. Masih ku ingat lagi pada tarikh yg sama tahun lalu semua blogger tak dapat update entry, masihkah Ayu ingat?

Di kesempatan ini, akak doakan semoga Ayu sentiasa di dalam rahmat Ilahi, berbahagia di samping insan tersayang, ternfiang2 kemerduan suara Ayu menyanyikan lagu happy birthday tadi, hihi. Cayang Ayu selalu.

Donut tu kira hutang, akak masuk buku 555, huhu.

Citarasa Rinduan said...

lydia:

ada jodoh bersua.. kak buatkan u kamu sekeluarga ya

Citarasa Rinduan said...

kak Yus:

waalaikumusalam

kak yus... aduh, ucapanmu lagilah mmbuat hati ini terharu.. sebak..
moga panjang usia persahabatan kita selamanya.. Insyallah

kak, ayu mmg ingat sangat tahun lepas blogspot bt hal.. semua tak boleh update blog, entry yang dibuat semuanya hilang, entry hari sebelumnya jer yang ada...

kelam kabut kan time tu.. hehehe.. ayu dapat post ucapa selamat hari lahir kat Fb kak jer...

jemarisuri said...

jeles..gebu plak donut ayu tu...hehe

wan nurul hezrina said...

selamat hari ibu juga tuk akak=)

gadisBunga said...

saya pun suka donat gak kak! hahaha!

Kakzakie said...

Oh... donut gebus. Ayu buat forzen juga ye.. kakak selalu beli aje Ayu.

ieda said...

hari2 sambut hari ibu
semoga ayu jadi ibu yg terbaik buat anak2 dan keluarga ..
mak aihhh gebunya donut .. nie yg nak cari donut segar2 nie huhu

Cik FaRiZaM said...

sedap nye...gebu ...sy nak ty belaja wat donut la tp tkt tk jadi :(

LYAfrina said...

owhhh..sedpanyer donat... kalo mkn pns2 mmg sedap ni

ibundo said...

ayu, selamat hari ibu. dan... mmmmm.. gebunya donat tu. terasa meresap dalam mulut ni.

Cik Matahariku said...

humm..memang sedap donut dlm gambar ni..sy cemburu tgk org lain bleh buat donut segebu ini.donut sy jarang dapat jadik mcm ni...dah macam2 resepi dok cuba..huhaii...

eiela said...

gebunya donut,,mesti sedap. donut saya kurang menjadi. nak satu.. hehe