CITARASA RINDUAN

Monday, May 14, 2012

Rentung sudahhhhhhhh


Aku dah kata dahhhhh.. kalau hatiku dilanda resah dan gelisah inilah jadinya...

Selepas siap memasak, aku balik ke rumah, menDonut lagi, dan buat bingka bakar.. Biasalah kalau sedang rajin, semuanya aku mauuu buat, tapi mengecewakan.. sebab hasilnya mendukacitakan.. alahai....

Namun, alhamdullilah.. sekurangnya boleh di makan lagi, minum petang kami hari ini, kalau korang nak tengok resepi asal, boleh klik SINi,

Namun, jam 12 trengahari baru lega dihati.. apabila mengetahui anakku tenang menjawap peperiksaannya... betul atau tidak, ku berserah padaNya.. sekurangnya peperiksaan anakku yang dihadapi minggu ini dapat menguji sejauh mana IQnya... Insyallah



20 ulasan:

mama maman aka yana said...

Sure umai blh buat punya.. hehehe

Cik Ecah said...

rajinnya kak ayu mendonut dan membako...hahaha
tp ecah suke kueh yg rentung tuh...kalo mkn rangup jer kat kulit dia tuh,,, ;)

eiela said...

kuih bakar, saya tak reti buat nih. tak berapa suka kuih nih,

Pok Amai-Amai said...

Sdpnye kuih bakar! Nak jugak sepotong...heheheh!

norhidana said...

heeheheh bingka bakar ni kalu rentung2 skit mmg sedap la kak...

diana said...

ramai ibu bapa yang tertekan bila ank nya ada ujian..kan??saya pun dah mula risau ni..

ieda said...

nie bukan rentung dikk .. garing niee sedap nie

anak2 akk baru lepas ujian .. cuma anak kedua ada ujian saringan mula esokkk huhu debar x leh cakap lahh

johari said...

singgah sini ye..

kakcik said...

InsyaAllah, Umai dapat menjawab segala soalan peperiksaannya dengan baik. :)

Sari Yusa Ibrahim said...

semoga Umai mendapat reslut yang dapat membanggakan keluarganya, insyaAllah... eh! Yang rentung tu hantar Senai plzzzzzzzzz

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kak..adik nak kerak.suka kerak

jemarisuri said...

apa yg rentung tu ayu nmpk cam ok je...hehe

aimaniman said...

kalau berusaha tentu boleh,.. tambah2 berkat doa dan support daripada ibunya, insyallah berjaya anak tu..

munna said...

sedap nampaknya bingka tu ayu.... rentung sikit2 takpe lagi sedap.... good luck buat umai

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

ahh tak kisahlah rentung sikit2 untuk mkn sendiri kan ayu.. hehe... kalau akak mmg suka bingka yg ada kerak2 sikit baru best layan... minggu ni pun minggu peperiksaan anak2 akak... mmg risau la jugak bila exam menjelma ni..

Yana Shaiful said...

Salam Kak Ayu..kuih feveret ni..suka mkn yg garing2 gitew..xpe lah rentung skit2 cmtu..jnji dpt mkn lg :-)

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.rentung pun tetap nampak sedaplah..hehe.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

Shahriah Abdullah Novelis said...

SAlam adik comel yang ayu..
rentung ke.. hangit kee..
bila ada yang tolong buatkan.. hakak mengangga aje hehehehhe

iizza said...

nampak sedap..

kakchik@ella said...

garing gitu la sedap, ayu.