CITARASA RINDUAN

Saturday, April 21, 2012

Hari Keluarga Felda Sungai Sayong 2012


Dari 21-22 April 2012, Hari Keluarga bagi kampung Felda Sungai Sayong sedang berlangsung di Teluk Godek, Mersing. Hari keluarga yang ditunggu-tunggu oleh seluruh penduduk kampung.

Terima kasih buat seluruh ahli jawatankuasa yang berjaya menguruskan hari keluarga ini, Jom kawan-kawan layan gambar peserta di hari pertama sewaktu perasmian yang telah dibuat oleh Dato Adham Baba di kampung Sungai Sayong, malahan wartawan SINAR HARIAN turut membuat liputan. Tahniah


Suku peserta bergambar bersama pemimpin.. Peserta yang lain menaiki kenderaan masing-masing, manakala 60 biji kereta terlibat dalam hari gemilang ini


Dijangkakan, malam 21 April live band akan memeriahkan suasana, manakala pada 22 April selain diadakan aktiviti bersantai, turut dimeriahakan dengan sukaneka.

Peserta ke Teluk Godek, Mersing dianggarkan dalam 600 orang, makanan dan penginapan adalah percuma jua pengangkutan.. Terima kasih buat seluruh peserta dan ahli Koperasi yang menjayakan majlis


PS: berkali-kali En Zalie mengajak daku turut serta, entah mengapa aku tidak mengiakan.. mungkin kesiahatan mataku membataskan segalanya.. ku doakan kesemua peserta pergi dan pulang ke rumah dengan selamat.. Amin

16 ulasan:

aizuddin said...

waaa..meriahnya....
mesti best... =)

ogyep yummy mellow said...

Siapa gerangan berbaju batik merah tu... Handsome u... :))

Nieza said...

bestnyer ayu tgk family day kat sana tu..meriah sgt.rindu nk blk kg jer rasa..:)

Acik Erna said...

sayang jugak ayu tak dapat turut sertakan..nampak meriah tu

mama ju, said...

Mama kenallah Dato Idham tu, dia sebagai apa di jajahan Felda tu?
Kami dr kampung yg sama. Rengit!

mama ju, said...
This comment has been removed by the author.
Citarasa Rinduan said...

aizudin: rasa kak, pasti best...

ogyep: dato adham baba, pemimpin adun kampung kakak

nieza: kan.. kalau kumpul2 mcm nie pastinya best.. layan macam2 aktiviti

acik: esok ada urusan, majlis akikah

mama ju: beliau Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Pasir Raja, sekampung ayu juga

mama ju, said...

Salam Ayu,
Selalu balik kg ke?
Mama di Belahan tampok, betul2 sempadan BP/pontian.
Mama kenal Idham sbb berkawan dgn kakak dia...

mama ju, said...

Salam Ayu,
Selalu balik kg ke?
Mama di Belahan tampok, betul2 sempadan BP/pontian.
Mama kenal Idham sbb berkawan dgn kakak dia...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ayu..bestnyaaa1Nampak gambar mmg meriah betul...ada T'shirt khas kaler oren lak tu.
Bulan 3 aritu ada gak perjumpaan kluarga belah2 Arwah mak k.atie tp xdpt sertainya.

siti murni said...

ayu tak sihat ke?
family day macam ni sesekali join best jugak...meriah je nengoknyer..

Daddylicious said...

bukan main hensem lg berbaju batik pink...:)

Azian Elias said...

Tak sangka kan warne oren ni now jadi favorite.. Ingat kan warna garang org tak suka..

lieynanilaz said...

wah meriahnyerr...

Cik Pulau said...

bestnya..

akak.. i'm back..^^

Shahriah Abdullah Novelis said...

Salam Ayu cayangg.. wahh meriahnya dik.. tak sangka penduduk kampung adik begitu bersatu-padu! terbaik! terbaik! terbaik! dan akhir sekali tumpang bangga noOoooooo