CITARASA RINDUAN

Thursday, April 5, 2012

Saya dapat bunga dari blogger di Finland



Bunga yang fresh dari ladang sahabat nun disana, ku tiak dirinya nieza… tahniah kerana sentiasa menghargai sahabat alam maya.. cantiknyaaa...

Happy anniversary blog Our Journey Begins yang ke 2..

Selingan ~~ FB saya masih tidak boleh dilooding, kosong tanpa bicara.. wahhhhh… rasa kehilangan teman2…. Sedihnya..


19 ulasan:

jeBateja said...

Wahhh kak..pepagi lagi den dah di hidang kan dgn bunga dari Finland ni....ingatkan dpt mee bandung...ahakz....

Semoga sukses hari ni kak.....masak lauk apa kat kedai today...???

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

waaaaaah! :))

kakcik said...

Ayu dapat dari Nieza, kakcik dapat dari Mieza. :)

mas saari said...

kalau dapat bunga betul lagi best kan?

LinRosly said...

Assalamualaikum Ayu

Cantiknya Bunga...tapi mcm mana nak kucup? tk dapat hidu baunya...hihihihi

LYAfrina said...

suka bunga tulip..sbb cntik sgt

Kengkawan said...

ermmm saya dapat tengok je la..
*jeles*

Kakzakie said...

Taman bunga tulip terbesar di dunia ini tau Ayu... cantikkan kalau kita boleh tanam.:)

azam said...

cantik...alhamdulillah.....tanda ingatan dan kenangan

ogyep yummy mellow said...

Salam kenal... TAhniah.. TAhniah... ogyep newbie blogger... belum pun setahun jagung..

Izan Ishak said...

syokny ayu...pagi2 dah nampak bunga yg cantik kat sini!

napa FB ayu tu ye? dah bape hari problemnya?

Mama Hanim said...

cantik tu.. Best dpt tanda ingatan drp kawan2 kan.

Daddy Ziyyad said...

Ooooo..apa masalah FB ayu sampai tak boleh loading? Saya dah add Ayu...

mama maman aka yana said...

wah..wah.. untung la kamu.. hehehe

gadisBunga said...

tulips wangi tak?

*akak ada cek dgn TM? kot kot area sana tgh down utk surf web dari US?

Pok Amai-Amai said...

Bestnya! Bunga tulip lagi!

Acik Erna said...

ayu..cantik bunga dari finland tu

munna said...

cantiknya bunga2 tu... jom ayu pergi petik bunga kat Finland

Nieza said...

Assalam dear Ayu! tqvm....terharu bila ayu sudi ambil kad dan bunga ni.terima kasih juga diatas sokongan ayu pada blog nieza. semoga perkenalan kita dialam maya ni akan mengeratkan lagi ukhwah sesama kita.thanks dear:)