CITARASA RINDUAN

Thursday, April 5, 2012

Saya perlu diganti? Atau perlu di baiki?

Saya akan/perlu bercuti…

Memandangkan saya yang keuzuran.. maklumlah beli tahun 2008 sehingga kini tuan saya tak mahu menukar yang baru, masih setia tuan saya pada saya.. Nampak sangat tuan saya lokekk..kikikikiki




Oleh yang demikian, saya mohon pada tuan saya iaitu puan Citarasa Rinduan, untuk menerima permohonan cuti saya..  samada saya perlu diservies, atau saya perlu diganti baru? Terpulang pada tuan saya…..


Sekian…
Lappy yang sentiasa berkhidmat.

(gambar kredit to google..)

PS: jawapan puan Citarasa Rinduan, selagi boleh diguna.. aku akan gunakan kamu.. cuma aku bagi kamu cuti 2 hari..  (permohonan diluluskan) 

~~selingan,. bila lappy bercuti, secara automatik,. blog citarasa rinduan jua bercuti~~

22 ulasan:

pinky said...

perlu diservis....hahaha

cik dila.. said...

beli baru je..haha

azam said...

servis je sikit...ok je tu

Sari Yusa Ibrahim said...

ok lagi tu, Ayu. Tapi kalau dah takde rezeki, belilah yg baru... terimalah perpisahan itu dgn redho, hehehe

kakcik said...

Kalaulah keyboard itu boleh menaip luahan hatinya sendiri, tak terjawab kita! :)

Deru Ombak said...

Salam Ayu...

Ok lah tu cuti rehat 2 hari di luluskan...baik hati si Tuan lappy.

2 hari lagi kita jumpa ok Ayu.. :)

Mas said...

ayu....
beli baru je..he3

mama maman aka yana said...

alahai.. tukar br la ayu.. hehehe

Kakzakie said...

kalau betul-betul tak boleh baru beli baru Ayu... ikut style kakak bukan lokek tapi nak jimat..:)

Rtp Farra Arisha said...

boleh klo mau beli baru, tapi make sure cari yang punya kualitas tinggi. :) hehehe

Myra Jay said...

Hehehee, betul tu, selagi boleh guna kita gunalah..

Sama macam lappy myra pun dok wt hal jugak tak leh nak connect berukben :)

Daddy Ziyyad said...

berkhidmat sampai 'mati'..ahahaha

Daddy Ziyyad said...

berkhidmat sampai 'mati'..ahahaha

fahmie firas said...

Nice Blog,
Jemput ke blog saye dan tinggalkan komen,
Im a newbie, mintak tunjuk ajar 
fahmieaustin.blogspot.cam

Acik Erna said...

assalam ayu..sampai buat permohonan cuti tu ayu..tu pun lulus dua hari je..he he

Karukord Jagau's said...

boleh pakai lg...kita guna sampai lebam :)

Pok Amai-Amai said...

Ala....Ayu nak cuti lagi ke?

~ yus ~ said...

perlu servis tu ayu...

Izan Ishak said...

kalau perlu... servislah ayu. takmo lah tuannya pun ikut bercuti. sunyi rasanya kalau ayu takde...

-gedek! said...

beli baru lah... CR untung banyak apa?

hehe

mas saari said...

bila dah lama berkhidmat memang sayang nak tukar baru kan?

akuzle ayu said...

Haha.. Kelako eh. Cemana kalo btui2 lappy leh ckp ngn tuannyer? Confirm haru..kui3