CITARASA RINDUAN

Saturday, April 14, 2012

Saiful Nang ke Finland sebab sambut hari lahir blogger terkenal?

Selamat berhujung minggu sahabat, hari ini ku perlu ke majlis akikah cucu mertuaku di Air Tawar 5, walau ada majlis.. seperti biasa Citarasa Rinduan tetap beroperasi, Maka awal pagi nie bersilatlah daku di dapur untuk menyergerakan menu sarapan pagi mahupun tengahari...

Bila ada laptop baru, aura aku kembali berblog? Oh tidak... bagi aku sama sahaja, Maklumlah berniaga, pastinya aku akan berblog ikut ruang masaku yang ada. Itu yang kadangakala, time tunggu pelanggan bolehlah aku menaip entry, kalau sibuk.. faham2 sahajalah.. bekulah blog ini. Hehheh

Eh. tajuk lari pulak... sebenarnya aku nak dedikasikan ucapan SELAMAT HARI LAHIR buat Blogger Nieza yang berada di Finland, dengar2 kan... Photografer terkenal tu ke Finland sebab nak sambut hari lahir Nieza tau...

Ahakss. habislah peha aku kena cubit dengan Nieza sebab aku memandai2 buat spekulasi tentang kedatangan Saiful Nang ke Finland.. Walhal beliau ke situ atas urusan perniagaannya... Tapi, aku percayalah Nieza yang kaki fotografie pasti tak lepaskan peluang nak belajar menembak dengan beliau...

(Gambar terbaru di FB Saiful Nang.. kini beliau di Espoon Keskus, kat mana daerah tu.. kenalah tanya blogger Nieza.. Hehehhe)

Khas buat Nieza semoga murah rezekimu, semoga berbahagia selalu, moga Allah berikan kesihatan yang baik2 buat beliau.. Bagiku, walau tidak bertemu,walau kami beribu batu, tapi alam blogger membuatkan hubungan yang terjalin erat sentiasa...
Selamat hari Lahir sahabat..

11 ulasan:

Nieza said...

Terima kasih diatas doa dan ingatan mu Ayu..sangat-sangat terharu dgn n3 ini. ya saya sekarang tgh busy uruskan persiapan bengkel fotografi bersama Saiful Nang di Finland esok.

Secara kebetulan saja date birthday saya sama dgn hari bengkel yang saiful Nang dtng. esok dan lusa kami ada bengkel fotografi dgn beliau .Beliau datang buat bengkel byk tempat di europe ni dan Helsinki adalah destinasi last sebelum beliau blk ke Malaysia hari ahad nanti.Gambar tu masa shooting ptng tadi bersama komuniti student di Finland ni.saya juga ada join sama.nanti bila free saya n3 kan ceritanya ya..btw, tq dear..:)

Acik Erna said...

assalam ayu..happy birthday buat nieza..

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah...best2nye..ada sape nak datang melaka sambut besday awe...hee

Nur-nba said...

Wah bestnya Nieza dapat berguru dengan Saifu
Nang.. Selamat Hari Lahir juga buat Nieza..

p/s: Ayu memang prihatin dan tak pernah miss tarikh2 penting rakan2 blogger.. moga bisnes Ayu terus maju..

mama maman aka yana said...

untungnya nieza eks.. beshnyer...:)

*Ayu.. beshnya dpt lappy baru.. semua ai jelez u.. jahat perangai kannnn... soriiii..:)

ieda said...

siapa ye saifu nang nie huhuh sowii lah ayu akk nie bute sikit bab2 IT nie ;)

Zul Fattah said...

walaupun saya tak kenal lg blogger ni.. smoga slamat2 shaja d tempat org tu.. kena skodeng blog mereka dulu.

jemarisuri said...

hepi besday nieza...nti nk gi wish kt dia jugak lah...hehe.


selalu je mengomen tp tak tau plak besday dia arini....

mas saari said...

happy birthday utk dia..

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

waaaah ;))

eelobor said...

glam gak ko nie ayu....