CITARASA RINDUAN

Wednesday, April 18, 2012

Shahriah Abdullah Master Chef sudi follow blog CR!! Wowww...

Selamat pagi sahabat, sepatutnya hari ini WW (Rabu tanpa kata2), namun kerana terujaan aku... aku buat entry tergempar ini... so sweeettttt

Tadi malam, aku buat entry ini ... maklumlah dah lewat malam.. mata yang rabun nie main google jer blog kawan2 yang buat review tentang Restaurant yang ku pergi malam semalam... beri kredit terus of lappy..

Korang nak tahu siapa pemilik blog tersebut??
Shahriah Abdullah... seorang novelis PRIMA yang sekarangnya berjaya melahirkan 8 karya terbaiknya... Wah!!! menariknya.......

(karya terbaru beliau, sedang panas di pasaran.... peweet)


Tapikan, sebelum tu malulah nak story yang aku salah taip nama kat entry tersebut.. Ialah, nak cepat punya pasal.. aku tertulis nama Samsiah Abdullah, walahemahnya nama sebenar beliau adalah Shahriah Abdullah, maaf beribu kemaafaan kak Shahriah.... (Ayu janji kalau kak ke Citarasa Rinduan, Ayu belanja.. Hehhehe)

Chop!!! beliau juga merupakan peserta Master chef musim pertama... aduhai, hari2 natap pertandingan tu.. tapi tak perasan beliaulah pesertanya... (betapa lalainya aku disitu)


Nak ke blog beliau yang lain2, macam-macam ada tau... Korang Klik sendiri lah ya



PS: Suka baca komen beliau, dengan rendah diri tak syer pun identiti, mujurlah aku peminat novelis.. aku perasan siapkah beliau.. dan sampai saat ini aku masih tak percaya!!! terharunya.. Kak Shahriah, Ayu sukaaaaa.

14 ulasan:

kakcik said...

Blog Ayu memang dah popular dan terkenal... jangan tak percaya. :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

LYAfrina said...

wowww.. ye ke??? hebat la beliau ni

pena rozie said...

memang hebat la...

gadisBunga said...

aha. saya tau mmg ada seorang peserta masterchef yg juga seorang novelis. :D

pB said...

salam hari rabu Kak.

Cik Ecah said...

ehhhhhh master chefff :)

akak ni pandai masak wooo ;p

Shahriah Abdullah Novelis said...

Assalammualaikum.... CITARASA RINDUAN... aduhaiii dik sayang.. akak lagi ler terkejut.. aduh dik.... sebesau alam adik dok tayang muka akak hehehe.. terima kasih sayang.. akak lagilah sudi add adik.... sebab adik sudi berkongsi blog cuti2 akak yang hampir nak bersawang tu hah! terima kasih dik... sayang adik sangat... pstttt... jangan lupa petang jap lagi.. akak masukkan N3 makan tengahari buat adik yaaa... cayangg muahhh... moga pershabatan ini akan kekal selamanya... amin.... bgitu juga dengan blogger yang lain2 tu yaaa.. cayang muahhh take care n smile always...

norhidana said...

wah2... nampaknyer mmg glamers blog akak nih... pasni msti kak shahriah terjah kedai mkn akak... blh la share2 ilmu memasak2 kn

Kakzakie said...

Memang hebar CR kan Ayu... Tahniah dari kakak. Kalau dia dtg ke CR jgn lupa panggil kakak sekali tau:)

mas saari said...

cayalah..

ChiLaBaey's Spot said...

Tak minat dengan dia, over masa Masterchef... Sebab tu susah utk kekal dalam rancanagn tempohari.. :(

Pok Amai-Amai said...

Wah...kena terjah mcm nie. Heheheh...

mama maman aka yana said...

syoknyer.. :)

Huda said...

terbaiklah ayu! Kita perasan kak shahriah ni, dari masterchef malaysia.