CITARASA RINDUAN

Wednesday, April 18, 2012

Mujhse Dosthi Karoge, Aku suka!!!


Buat kaki Hindustan, seperti aku.. apa lagi, jom layan filem yang sedang ditayangkan di saluran TV 2. JAM 10.00 PM. (18 APRIL 2012)

Masa paling sesuai kita bersenang sebelum tidur.. jommmm

22 ulasan:

ieda said...

suke gak ..
sbb tetiba cinta kat org lain ..
lain yg ditulis surat cinta , lain yg dicinta ahhahah
lawak2 , agak2 ada tak cerita macam nie disini ;)

ibuintan said...

slamat malam Ayu... pe khabar?

tido jgn mimpi nyanyi turun bukit naik bukit lak ye.. jatuh katil nanti

jeBateja said...

omak aiiiii...den baru tahu ada hindustan memalam ni...tapi keja kan...mana bisa...ahakz

Amie said...

Assalamualaikum,
memang best ceritanya.... tengah iklan tu
salam kenalan dari Amie, follow sini ye

Queenie said...

eeehh.....ni lagu dari filem Bobby kan? syoknya...

jam 10pm tadi aku syok nengok Iron Chef laa...

nite ayu...namaste.

Yumida said...

citer tu tgh berlangsung skrg...sila ambik posisi memasing...smbil minum kopi

mamaijat said...

...hua hua hua...
dah x larat nak buka mata..
kena lenakan mata..
agar esok boleh cukup stamina...
selamat nonton...

[PCL] said...

salam bollywood..

ogyep yummy mellow said...

Tak sempat nak layan lah tadi... Kesibukan di dapur dengan order2..

munna said...

baru je lepas layan citer ni tadi... siap dgn meya dan yasmin menari sama depan tv

Acik Erna said...

Ayu..tv acik lom pulih la..asih di wad..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy pon kaki tgk hindustann..best tgk sambil berangan hehe

mas saari said...

tak tengok pun semalam, mata dah tak leh bukak... tapi saya ada record, bila2 boleh layan! heheheee

Aku Ibu Muda said...

eh kak...status/entry kita tersama lah pulak pg ni....hihihiiii

Salmi Khairil said...

best layan citer nie walaupn dah banyak kali tengok..

gadisBunga said...

ni la citer yg buat adik saya melekat depan tv tak bangun2 tuh~

dwaty said...

nak tengok semlam tapi tertidur... hehehe

Syira Qahira said...

salam...

kurang layan hindustan ni,,hehe

norhidana said...

dana pun minat kak cite nih...best lagu pun best gk... tp waktu tayangan tu yg tak kene ngn mata dana heheheh...

Alin Marlini said...

sempat tgk sekerat jek..pehtu tertido..hehehe

Yasminhamid said...

dah lama tak tgk hindustan...

lieynanilaz said...

layan gak citer ni...suka dengan lagu2nya..