CITARASA RINDUAN

Wednesday, April 4, 2012

Wordless Wednesday (Part 30 A) Layan lauk di Citarasa Rinduan.. Jom, makan tengahari






FB tak boleh looding, em… biarlah… FB aku dah semputtt agaknya


26 ulasan:

kakcik said...

Kakcik baru nak pergi cari makanan ni. :)

Sis-Lin said...

Tak mo tgk tak mo tgk!!! ;p

Hurmmm tak boleh komen kan? kan hrni WW ;p

Lalalalalala

Citarasa Rinduan said...

kakcik--
wahhh,, makan dimana tu?

sis lin--
hahahhahaha.. tu y komen tuuuu apanya..
kikikikikikikiki
jom makan sini...
hahahahhah

Cik Ecah said...

akak ayuuuuuuuuuuuuuuuuu
sedapnya...................................
ecah lapo

ibu muslim said...

sedapnya... perut tengah menyanyi ni... mintak di isi... lapar...

norhidana said...

kak... yg no 2 tuh ikan msk lemak kencur ke?perkh terasa2 bau nya yg sedap

Mama Hanim said...

perhhh sedap je tgk semua tu.. Makin lapar la cmni..hhuhu..

Daddy Ziyyad said...

Tengok togey tu, baru sedar dah lama saya tak makan togey! haha

kak mah said...

meriah menu lunch

Acik Erna said...

Assalam ayu..acik nak sangat rasa masakan ayu..instyaallah suatu hari nanti..

Kakzakie said...

Nasib baik kakak dah makan. Kalau tak memang suruh Zalie hantar tempat kakak nie Ayu...

Fatin Mraz said...

nyum2..

LinRosly said...

Assalamualaikum Ayu...

Berselera Kak Lin tgk menu di Restoran Ayu hari ni...sedapnya...Kak Lin suka makan pedas2 tapi sekrg kena pantang...tk ada selera nak makan...

Izan Ishak said...

alahai... sedap2 semuanya tu ayu...

lieynanilaz said...

wah dah lama tak makan ikan keli masak lemak pedas...memang femes di kalangan orang jawa..hehe.

siti murni said...

terus terasa lapar layan entri ayu ni..dah la tengahari tadi lunch maggi cup je...hukhuk.

Pok Amai-Amai said...

Ayu, td sy mkn nasi separuh dgn lauk sayur petola. Kene smpi Rm3.50. Sedih tau!!!

LYAfrina said...

byknyer lauk... sedapnyer...

kakchik@ella said...

Ayu mmg masak sendiri lauk2 tu ye?

jemarisuri said...

byknye lauk kt kedai ayu...bila la nk try masakan ayu tu...hehe

Daddylicious said...

tengok pun dah tahu sedap!

~~zana@pb~~ said...

taknak ah...pelawa dlm blog je, nak yg real...hehe..

Deru Ombak said...

Salam Ayu...
Singgah malam jamu mata.. Heheh

jeBateja said...

Ok kak...lauk paling bawah rm5....no 2 tu rm7.....bungkus yeee......ahakz...


mee bandung 3....ahakz

ChiLaBaey's Spot said...

Esok lauk aper pulak yer Ayu... ?? Kalau dekat saya dah singgah dah ni... :)

mas saari said...

waaa..pagi2 tengok lauk sedap2 ni terus lapar perut!