CITARASA RINDUAN

Tuesday, April 3, 2012

Baby Boy Ben Ashaari 2 April 2012

Tahniah ku ucapkan kepada sahabatku Ben Ashaari dan Azila…
Baby boy yang seberat 4.02kg, yang selamat dilahirkan ke muka bumi pada jam 11.20 malam pada 2 April 2012.

IMAG2342-1
Comelnya….. lepas nie tunggu nama jr ben Ashaari pulak.. (mulanya dapat tahu berat baby 3.9 masa dalam kandungan, sekali jer.. bila kluar jr dengan berat badan 4.02kg, Allahuakhbar.....

Kredit to blog tuan badan.. lepas nie tunggu bakal baby sahabat yang lain pula seperti entry ini


24 ulasan:

Mamamya said...

syukur alhamdulillah...akhirnya berakhirlah penantian...

bby boy yg cukup ensem...bak kata ben 'like father like son' :)

giliran akak pulak bulan ogos nnti...w'pun bukan menanti kelahiran anak sulung hati ttp b'debar2 sbb setiap anak yg lahir b'beza pengalamannya....smga dipermudahkan semuanya nnti...amin.


p/s: hari ni pi check-up lagi...

Acik Erna said...

assalam ayu...comelnya..tahniah untuk ben dan isteri

Mas said...

syukur alhamdulillah...
comelnya baby boy ben..
tahniah untuk ben dan zila

kakcik said...

Tahniah untuk Mr & Mrs Ben. Semoga bayi itu membesar dengan sihat dan penuh kesempurnaan.

CiKaLi said...

hehee.. tomeyyy~

LYAfrina said...

comelnyer..mancung hidung tu..

norhidana said...

alololo bsrnyer... comei sgt bby nyer
congrats utk ben

Huda said...

Tahniah untuk ben dan wife.

bujal X said...

lahir 2/4.berat 4.2~~he~~

Kakzakie said...

Besar anak dia ye Ayu... kakak paling besar 3.2kg pun rasa dah besar.

azam said...

tahniah

Pok Amai-Amai said...

Ololololo! Comel!

Mas Ihsan said...

hahahahaha... Hora et labora babar pisan

Amy Syaquena said...

Alhamdulillah syukur , anugerah yang tidak ternilai..tahniah ben dan isteri

sahromnasrudin said...

syukur alhamdulillah..tahniah utk beliau dan isteri

Rai Ourkizuna said...

tak dapat membayangkan azab mak dia masa nak melahirkan.. alhamdulillah semuanya dah selamat.. tahniah tahniah..

munna said...

tahniah buat ben ashaari... comel babay dia...beratnya baby ben jr. ni...

Sis-Lin said...

Alhamdulilah...kita sama2 tumpang gembira untuk keduanya... :)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

alhamdulillah.. dah selamat.. tahniah buat ben & isterinya.. kuss semangat babynya yer... leh jadi ahli bina badan nnt ni.. celen papanya yg berbadan sasa ala2 ahli bina badan juga.. hehehe...

Cik Ecah said...

comel2....
besonyer dia...4kg....
:)

Fatin Mraz said...

subhanallah..4 kg ayu?
semangat nya.. FM dulu lahirkan irizz 3.77kg pun dah rasa semangat sgt..

alhamdulillah..seorg lagi hamba allah dilahirkan..

fizafantagirO said...

comel kan :) hihihi ..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tahniah utk ben!


akhirnya dpt juer baby yg dinantikannya :)

azila said...

tq auntie ayu..heheh..tulah, zla pon cuak gak bila doc ckp berat baby 4.02..mcm besarnya, tp bila kuar tgk biasa jer..xmontel pon, cuma junior panjang jer, sampai kain lampin pon dah leh terjulur kaki dia.tinggi ikut daddy:)