CITARASA RINDUAN

Friday, April 20, 2012

Ada jodoh di hari jumaat


En Zalie ajak aku dating ke bandar Kota tinggi, mulanya malas oooo, maklumlah.. dah rancang nak BW sampai lebam ke blog korang, kebetulan.. aku rancang nak masak tengahari ala kada....

Tapikan, terselit kegembiraan tanpa ku sangka2.. apabila aku membuka pintu bank Maybank.. ku terkaku memandang insan pertama yang hadir dalam diriku yang bernama LELAKI

Kerana lelaki itu, wujudnya aku dimukabumi.. 
Abahhhhhhhhhhhhhhhhhhh... tak sangkanya tanpa apa2 perancangan kita bertemu di situ...
Jom makan... hahahahhaha, 

Lepas melepaskan rindu dengan insan tersayang.. masuk ke kedai pakaian.. Ewah.... shopping baju raya pulak..... hehehhehe Layan jerlah..

25 ulasan:

jemarisuri said...

la camne jadi camtu...hehe...

pena rozie said...

dah start shopping rayer...

Citarasa Rinduan said...

JS:
hahahah., ayu pun terkejut.. boleh pulak tersempak dengan abah ayu...
terus ajak makan...


Rozie:
beli kena ela... hehehe. excited kannnn.. pitamm

Kasih Suci said...

jodoh anak berabak memang kuat..hehehe

wah, dah start beli baju raya ea...kasih ni belum buat apa2 lagi..lebihkan pada persiapan baby je dulu..hehehe

Citarasa Rinduan said...

kasih:
tulah. terperanjat gak... abah nie mmg rajin orangnya.. kalau dia rindu berdessub dia dihadapan mata.. heheh

ya kan.. kasih mmg perlu bt byk persediaan

eiela said...

abah kak ayu muda lg,, sedapnya makan

Citarasa Rinduan said...

eiela:
ya dik, baru 58 tahun

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sukenyer dia jumpa abahh dia..eh dah shopping baju raya dah? wah jeles ni

Sis Lin said...

Waaa sukernya dia..heheheh..

Ayu gi soping kat Kota ye? awat dlm FB Euro Moda KL? huhuhu

norhidana said...

heheh itulah dpt hadiah jmpa ngn abah akak heheheh... wah2 beli baju raya yek

Citarasa Rinduan said...

Rina:
best tau jumpa abah.. maybe sbb kami adik beradik suka cr abah yang tak pernah marah kami

sis lin:
ahaksss.. puas google check in euro moda kota tinggi, tak ada ko... hahahhahah


dana:
kak beli kain ela dulu dik... nanti manik hantar pada mu..

azam said...

:) cepat...nanti tempahan baju raya ditutup...hehehe

are_lin@yu said...

beznya shopping..ayu baru follow sini..1338 ;-)

Citarasa Rinduan said...

azam:
tengah risau nie..takut blogger dana tamo.. heheh

Are_ lin:
terima kasih sudi ke sini...
terharu

Mas said...

seronoknya....
pertemuan yg tak disangka2 kan..

Citarasa Rinduan said...

mas:
sangat2.. bertentangan mata, lidah kelu berbicara,.. lepas tu ayu terus tiak. ABAHHHHHHHHHHHH

kakchik@ella said...

terkejut dan bahagia, kan.

Citarasa Rinduan said...

kakcik:
muahhhhhhhhhhhhhh,, tak tergambar.. heheeee

Syue Mustafa said...

Seronoknya kalau masih ada ayah. Saya pun dah siap beli kain utk baju raya. Maklum ler tempahan utk bajur aya dah dibuka. Lambat hantar tak siap plak baju.

Citarasa Rinduan said...

setuju tu kak SUE:
time nie kena buat awal.. nanti tukang gunting tamo

Rai Ourkizuna said...

pertemuan tak disangka camtu lebih manis kan..kalau la saya boleh terserampak dengan ayah jugak bila keluar shopping..apakan daya..saya di subang..ayah di felda inas tu.. huhu..

Citarasa Rinduan said...

Rai:
rasa ayu kan.. abah Rai jumpa ayu jer kat sini.. hehhehehe

me suya said...

Suya baru je anta baju ke tailor nak suruh jahit baju raya. malas nk tangguh lama2

Shahriah Abdullah Novelis said...

Salam Ayu yang Ayu... bestnya terserempak dengan abah... akak dah tak ada ayah.... kalau terserempak macam Ayu kan best....huk huk....

~ yus ~ said...

Wah! Dah shopping baju raya ya ayu...:)