CITARASA RINDUAN

Thursday, April 5, 2012

Mohon sahabat doakan agar Ibunya selamat walau anaknya sudah tiada..

Salam takziah ku ucapkan buat sepupuku Intan dan suaminya Ayie diatas pemergian anaknya yang tercinta
Baby sulung yang sedang dikandungkan oleh Intan, cukup bulan.. namun meninggal dunia dalam kandungan, sekarang Intan (ibunya) sedang bertaruh dengan nyawanya

Mohon jasa baik sahabat-sahabatku supaya mendoakan operation yang sedang dijalankan oleh doktor di Hospital Kluang., Johor berjalan dengan lancar

Aku sebagai keluarga terdekat.. mengucapkan salam takziah buat seluruh simati..
Al fatihah


PS: sayunya hati ini, mengenangkan nasib yang menimpa sepupuku,. Namun tuhan punya kuasa…


31 ulasan:

Sis Lin said...

Innalilah'jiun...
Salam Takziah bt keluarga arwah...
Mudah2an kedua ibu bapanya redha dan byk2 bersabar dgn dugaan yg diberikan...

Al-Fatihah...

Liza said...

insyaallah, semoga semuanya dipermudahkanNya...dan salam takziah jugak buat family si mati, semoga redha dgn pemergiannya...

Izan Ishak said...

Al-Fatihah...
buat si ibu... moga semuanya dipermudahkan...

Kasih Suci said...

salam takziah kak...sayu pulak hati ni mengenangkan si ibu...allah maha berkuasa..kita yang hidup kena pasrah dan redha atas setiap apa yang berlaku..

Kasih Suci said...

salam takziah kak...sayu pulak hati ni mengenangkan si ibu...allah maha berkuasa..kita yang hidup kena pasrah dan redha atas setiap apa yang berlaku..

IMANSHAH said...

darinya kita datang kepadanya kita kembali...moga tabah

LinRosly said...

Assalamualaikum Ayu

Salam Tahziah dan Al-Fatihah. Semoga Ibunya selamat menjalani pembedahan Aamin..Aamin..Aamin..

mamaijat said...

......Semuga Ayu juga seluruh keluarga tabah...
Insyaallah doa kami bersama beliau..
semuga dia sihat & kembali pulih...

ieda said...

salam takziah akk buat intan dan suami, relakan pemergian si kecil ini kerana itu lah janji allah dgn nyeee, insyaallah tersenyum dia menanti kedua or tuanya disana nanti,
semoga intan tabah, kami2 doakan, be strong dear. ....

Mamasya said...

Salam takziah dan alfatihah.Moga Intan selamat dan pulih kembali dan keluarga tabah menghadapi dugaan ni..

aimaniman said...

yupp salam takziah juga drpd akak... ingat dulu sebelum cizer.. punya ler kecut, ni ke sembahyang isyak terakhir? tapi alhamdulillah baby dan mama selamat, dipanjangkan umur...

Cheq Sue said...

moga ayu n famili tabah dengan apa yang telah berlaku...

ainnoraini said...

Semoga dipermudahkan segala urusan...

Alfatihah untuk anaknya tuu...

munna said...

al-fatihah buat arwah baby....

takziah buat ahli keluarga...

semoga ibu bayi tu kuat menghadapi dugaan ini

ogyep yummy mellow said...

InshaAllah... kita doakan yang terbaik untuk Intan dan keluarga... AMIN

[PCL] said...

amin...ank itu pastinya masuk syurga dan mendoakan kebahagian kedua ibubapanya..insyaAllah. Takziah buat mereka.

Daddy Ziyyad said...

semoga si ibu selamat...

jeBateja said...

Pehhhh...citer sedih ni kak....mcm ne lah perasaan mak ayahnya...semoga semua nya selamat dan mereka tabah menghadapinya...

Mas said...

Takziah dan Al-Fatihah.
Semoga dipermudahkan segala urusan dan ibunya selamat menjalani pembedahan...

Acik Erna said...

alfatihah..semoga ibunya selamat

mas saari said...

al-fatihah!
moga ibunya tabah..

mama maman aka yana said...

al-fatihah.. dugaan berbagai kann.. minta2 tabah la semuanya.. doakan yg terbaik..

Mamamya said...

al-fatihah...semoga sepupu ayu (intan suaminya) tabah menghadapi dugaan dariNya...

p/s:akak tgh menanti ayah/adik smpi ke melaka utk ambik akak n anak2...mak akak kene tahan di wad kat HSI.

Cik Ecah said...

YA ALLAH....YA TUHANKU...KAU PERMUDAHKAN LAH SEGALA URUSANNYA...AMIN...

Pok Amai-Amai said...

Semoga semuanya dlm keadaan selamat!

jemarisuri said...

salam takziah ..

Fatin Mraz said...

allah lebih menyayanginya.. yg hidup perlu teruskan penghidupan..

salam takziah dr saya..

Sari Yusa Ibrahim said...

Takziah, sedihnya... semoga ibunya selamat.. :-(

jemarisuri said...

tahniah awak...surprise for you..
http://jemarisuri1001.blogspot.com/2012/04/surprise-buat-pengomen-di-blog.html

Iena Eliena said...

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

Alin Marlini said...

beratnya dugaan dia yu..smg berjalan lancar sgalanya