CITARASA RINDUAN

Saturday, September 17, 2011

Lama tak update blog!!, jom syer entry anda dengan CITARASA RINDUAN

Asalamualaikum.
Wah!! Ada ker yang rindu padaku??? Atau betulkah, korang ternanti2 entryku ker??
Hahahaha.. ayat poyo.. rindunya nak syer kisah dua hari ini ku yang terlalu padat.. malah rindu nak menyapa kalian di blog kalian sendiri.. agak2 kalau ada entry yang best!! Jom kongsi link dengan ku…..
Jangan malu2.. tinggalkan sahaja entry terbaru anda, mana tahu, ada yang syer entry tentang HARI MALAYSIA yang kalian ikuti semalam… atau ada yang nak syer gambar open house yang kalian hadiri….. Insyallah.. akan ku singgah membaca dan merasai saat yang terindah kalian rasai..
Kalau yang ke rumah sifu masak2 iaitu CIK MAT GEBU.. apa lagi, cepat2 update blog, akan cemburulah aku… pasti masakkan yang dihidangkan sedap2 belaka… dan sudah kewajibannya kalian berposing dengan tiffin biru…
******************
PS: ceritaku pula, hanya sibuk menguruskan citarasa rinduan, dan menyiapkan tempahan yang semestinya rezeki di musim perayaan..
Hanya semalam mengikuti HARI MALAYSIA anakku di sekolahnya, satu hari yang paling bersemangat ku lalui, bertuahnya menjadi anak MALAYSIA..….


21 ulasan:

eelobor said...

jangan lupa link blog aku eh....

cik pulau said...

banyak sangat nak tinggalkan link..hahaha...

jelez jugak sape yg g umah PCM..
tak pernah berkesempatan..huhuhu

Amy Syaquena said...

nak kasi link blog amy pun tapi masih belum berupdate..penat masih belum hilang lagi , so idea pun tersekat huhu...

Queenie said...

wah...cantiknya umah baru, cat kaler oren...nampak ceria...

ayu pun sibuk ngan order2 umah terbuka eh? samalah kita...kita serupa hek3

Areef Ibn Naim said...

salam,

sori kak tk bgtau nak gi rmh cmg... ms sms ptg smlm sy tk confirm lg...

wah, meriah gak ek sambutan kat tadika umai tu... kami kat sekola je ms bln pose tu ada wat pra sambutan sikit...

IMANSHAH said...

malam ni pun actually ada lagi open house kami cg2 bujang buat kat taman

cikgu isza said...

saya pun tengah rajin mengupdate.. ayu terjah jerlah..

:D

Tak usahlah letak bedak kat ***** | Semekar Kasih

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Entry Akak lately byk menyentuh isu sensitif.. jd mcm tak sampai ati nak share kat sini..hehe konon.. yg x berapa sensitif maybe yg bwh ni kot..:-

Siapa kata raya dah habis? Raya kat tempat korang meriah tak?

Hanih Borhan said...

chomey betoi budak2 tu...

NadiRah said...

nad ade buat GA...join lah kak ayu!!!!!!! ^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

renungan umai menusuk jantung ummi..huhu

gadisBunga said...

saya segan nak taruk. entry tah hape2. hihihi~

missbby said...

memang rindu dengan ayu..kita pun entry biasa2 jer..

kakcik said...

Kakcik update blog ikut suka hati je. Kadang2 tak ada cerita pun, sekadar syok sendiri. :(

nyanyisunyi said...

kak ida sibuk bekeja je tk sempat nk update..smlm pun keja pagi..balik pukul dua bersilat masak soto dgn spaggeti anak dgn menantu nk dtg..

tun_telani said...

salam kak ayu.. tun skrg tgh berusaha berdiet, jd xde kuih2 manis kt umah.. hihi..

lieynanilaz said...

jalan2 kat sini..seronok tengok budak2 tu...comel2 semua..entry saya banyak merapu jerk kak..hehe

siti murni said...

salam ayu..

siti pun dah lama x berentri ayu..ni dah nak abis raya baru nak start blogging semula...

shahjiehan said...

ternanti2 entri akak ~ hehehehe

ieda said...

cuti nie .. ieda ke rumah bapa saudara je ayu , x kemana2 punn .. boleh lahh dari terperap di rumah kan :)

alexa yussida said...

wah semangat sambut hari malaysia..sy sambut kat lec hall je..ekke..dah la lect about criminal laww -.-