CITARASA RINDUAN

Monday, September 12, 2011

Good Luck

Good luck untuk semua pelajar yang mengambil peperiksaan UPSR pada esok hari..
Tak silap, anak blogger kasawari tahun nie pun ambil exam gak, anak blogger kakzakie pun sama… manakala, aku pula...anak saudaraku yang duduk di USJ, Ain namanya akan bersama2 berjuang..… esok adalah penentu kejayaan kalian.. buat yang terbaik…
Semoga kalian dapat jawab dengan tenang, dan seterusnya berjaya menjawab dengan tepat.. mak ngah, doakan yang terbaik untuk kalian ya
Buat semua guru yang mengajar UPSR.. kalian memang hebat..

PS: demam dan sakit tekakku makin teruk, aduh!!!! Pening..

28 ulasan:

IMANSHAH said...

eh eh..selalu je sama entri kita kan..hu hu

H.J said...

hehehe..anak akak lambat lagi ke..?

akak kenal anak tokey alaf 21..?haha..laki ke pompuan anak dia..?haha

Jo Qusary said...

Good luck kpd adik2 itu semua...

Citarasa Rinduan said...

cikgu iman--
jeng2...
hilang sakit saya.. hehehe

HJ--
ehem.. kak kenal yang lelaki......
anak kak, 8 tahun lagi

jo--
terima kasih dik

mysara said...

teringt zaman kte amik upsr dlu..hehe

Fatin Mraz said...

gud luck utk adik2 yg bakal menduduki UPSR..

eiela said...

gud luck jugak untuk adik saya dan semua yang ambil UPSR nih.

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe ngah nak sediakan soalan pekse utk murid2 awe pula :)

cikgu isza said...

baru balik dari kelas tambagan ni ayu..
kemain semangat lagi anak muridku..

kasih suci said...

banyakkan rehat kak ayu...semoga cepat sembuh..

azieazah said...

All the best kepada semua calon UPSR. Semoga berjaya dengan cemerlang.


Have a good rest AYU. Kadang2 tanpa ubat pun, bila kita rehat secukupnya, kita akan kembali sihat. InsyaAllah.

alinac lover said...

adik sepupu yong pon esok nak exam

gadisBunga said...

nasib baik kite tak payah amik exam dah. heheh~

NadiRah said...

mkn ubt!!

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hari esok paper BM kan? Teringat Akak last year, time2 mcm gini Akak bersengkang mata sampai ke pagi sbb takut tak terjaga pukul 5 nk kejutkan Ain gi exam esoknya.. (tp sebelum tu tido dulu). Entah apa2 je Akak ni kan Ayu? Mcm la takde jam loceng kan.. Hahaha...Tapi alhamdulillah.. berbaloi gak akhirnya pengorbanan tu sudahnya.

Yan said...

insyallah dan good luck buat semuanya.

tun_telani said...

adik tun UPSR arini =) semalam tepon umah ko 9 wish all the best, pastu suruh dia tido awal.. adik bongsu, pasni dh xde dh adik UPSR. hihi

zaidah said...

semoga anak2 murid yang nak menduduki peperiksaan dapat menjawab soalan ngan tenang....

Wanita Mutalib said...

dah lama ayu tak jenguk kte :(

tapi salah kte, sbb kte tak jenguk ayu ek ngeee :p

Daddy Ziyyad said...

Ayu, gi check dgn doktor, kot kot tonsil tu bengkak...

LiNda said...

harap ayu cpt sembuh..
iskk, risau rasanya kalau ada teman2 yg sakit ..

ibuintan said...

ayu gi jumpa doc... ikut nasihat doc DZZ tu


moga Ayu cepat sembuh

cik pulau said...

ehhmm...
agaknya betol cakap akak..
kalau duk spital.
katil kte sebelah2..
hehehe

pCL [p@kcikLie] said...

salam edul fitri ayu...good luck jg utk adik2 yg menduduki exam UPSR..

moga cepat sembuh, banyakkan minum air suam..

hysman said...

salam kak,
semoga berjaya utk anak2 yg mengambil upsr... heheeh..

Mommy Fara said...

Adik ipar sy pun amik UPSR arini. Hehehehe...

Ayu, jgn desak badan sgt ms tak sihat nie ye? Semoga lekas sembuh.

eelobor said...

aku pun ada 2 orang anak buah yang ambik upsr. semoga mereka dapat result yang cemerlang

Zul Fattah said...

gud luck jugak.. n do the best k..

p/s: anak akak. bila lg?