CITARASA RINDUAN

Sunday, September 4, 2011

Buat sahabat diluar

Aku jadi kekok apabila dah lama tak  menaip. Apatah lagi nak berfikir malah nak kongsi sesuatu dengan kalian semua….
Namun, sebagai seorang sahabat hanya ingatan kepada semua sahabat yang sering berkunjung ke blog daku.. berhati2 memandu pulang ke rumah dan berhati2 memandu pulang ke tempat kerja anda..
Kerana ku tahu saat ini, pastinya ramai rakan2 yang sedang menguruskan keperluan untuk kembali bertugas setelah seminggu bercuti berhari raya…
Semoga, keperluan anda dan anak2 anda diuruskan dengan sebaiknya sebelum pagi menjelma…
Salam sayang dari aku Ayu Citarasa rinduan..


18 ulasan:

eelobor said...

aku pun belum ada mood nak update blog atau jejalan ke rumah kekawan lagi

Kalamhati said...

huhu otak cem tepu je rasa..

CT NoArIzAh ArIs said...

Slmat hr raya AYU ...sy pun baru hr ni jenguk blog dan blog pertama yg sy tggl komen adalah blog citarasa rinduan.

Selamat memulakan blogging kita..hehe!!

IMANSHAH said...

banyak nampak kuih raya

Zul Fattah said...

haha.. rest la dulu.. otak masih penuh dgan biskut raya tu.. haha

cikgu isza said...

Rasa tak puas beraya tahun ni. CUti pun sekejap. Nak cuti lagii.

Ayu..
Cun gambar raya ayu..
Manis jer ayu..
:)

Alahai.. kesiannya | Semekar Kasih

Mas said...

ayu..mas pun tengah mencari mood mengupdate blog...
rindu kat semua....
cantik gambar ayu beraya....

azieazah said...

Terimakasih AYU. Semoga semua kita kembali ceria untuk bekerja semula esok dan hari hari seterusnya.

Kak Azie pun tak berapa ada mood, tapi tulis jugak la sikit sikit.

Arizakiah said...

Akak pun.....setelah sekian lama rehat sebentar dari berblogging kerana kesibukan dengan persiapan raya,kemudian berhariraya, beropen house dan kunjung mengunjung ........ baru hari ni ada mood nak BW

tun_telani said...

selamat hari raya kak ayu ^^ tun arini baru buka semula laptop ni aft lama bercuti. hihi

Sari Yusa Ibrahim said...

Selamat hari raya, Ayu. Tuuuu diaaa!!! Penuh kuih satu meja ;-)

CT said...

Selamat hari raya Ayu. Dah lama akk x dgr berita :)

http://batulesung.blogspot.com/

Along Maklong said...

salam ayu..
samalah kita.. mood belum mari..
baju raya ayu pun sedondon juga.. sekayu lagi.. cantik.. i like..!!

delarocha said...

semoga dipermudahkan.

logorithm said...

Banyaknya kuih raya! Mintak habuknya sikit? Hehe...

Cik Ayu pulak, bila start kerja balik?


Terbaru dari Logokoko:

[U] Fakta menarik tentang Kg. Datuk Keramat

[U] Resipi biskut raya mudah

[13SX] Ketiak

ieda said...

tersangatlah boring bila tahu hari nie dah start kerja huhuhuhu

bujal X said...

kak ayu tak buat open house?

Aku Ibu Muda said...

apakah 'sesuatu' itu agak2nya ye...