CITARASA RINDUAN

Friday, September 23, 2011

Kerana si Angry Bird, akhirnya termakan hasutan...

Bila geng2 blogger dok tayang..

Aku dah mula pujuk Umai..

Ya lah kan. Umai tastenya hanya minat Barbie, mickey mouse, princess, Ana Muslim..lain2 dia tak termakan pujukan… tayangkan lah apa2 pun jenama lain.. dia tetap tamo..

Bila kak zakie syer entry tentang anak2nya yang hari2 pakai dan gunakan.. aku pun terpikat sama



Bila gadis bunga tayang 3 batang pen yang berkepala tu.. aku lagilah makin suka..cun kan.........


Akhirnya, selepas solat maghrib, aku belanjer keperluan citarasa rinduan.. terus ku perasan kelibat si angry birds.. banyak ko.. macam2 ada..baik keperluan sekolah, bantal, beg, frame dan apa2 keperluan sekolah kanak2.. aku mula cucuk jarum kat anak daraku.. hehheh



Dan akhirnya.. Umai termakan hasutanku.. hahahahha…

Tara!!!!!!!!!!! Kipas si angry Bird… lain2 dia tamo. Garang katanya.. kredit pada blog kakzakie dan GB, klik gambar mereka untuk ke blog mereka..

18 ulasan:

gadisBunga said...

hahaahaa!!! virus angry bird suda merebak ke Citarasa Rinduan. haha!!!

Citarasa Rinduan said...

GB.......
hahahhahha....
sekejap jer kan???????
kak minta izin pinjam pic kamu ya dik

Lelord said...

ekekekekkeee xleh jadi ni..jap g akak wat n3 lak

Citarasa Rinduan said...

kak lelord--
ada gak eik..........
waaaaaaaaaaahh

~izan~ said...

anak2 izan pun dah terkena..tp kejap je diorang ni.nnt berkenan kat lain plak...hehe.

dlm bulan 11 nnt izan maybe nk ikut asben projek darat kat pasir gudang,jd kami lalu la simpang kulai tu eheh...nnt izan try nk g kedai akak =)

Citarasa Rinduan said...

izan--
statment last tu kak ingat sampai bila2.. call eik

Kalamhati said...

hehe nasib baik umai nk kipas je kan..hehehe

Citarasa Rinduan said...

kalamhati--
dia tamo kalau nak diikutkan ayu lah si tukang cucuk jarum..,hehehhe

Yana Shaiful said...

Salam Kak Ayu..
Comelnya pen dgn kipas tu..xpnh jmpa lg kat sini..kn cari jgk tu..kat umah yana ada yg kaler merah ngn hitam tu je..hubby yana beli..dia plak yg terlebih suka dgn angry bird nii hehee

K.Nor said...

salam ayu.. skrg ni mmg tengah demam angry bird kan.. hehe

Citarasa Rinduan said...

yana--
wsalam..
rindu pada kamu..
dik.. tulah kan, kak nak beli lagilah.. dok termakan hasutan si kakak lelord, kak nak cari tshirt pulak

k.nor--
wsalam..
wah!!
kak singgah sini. daku terharu..
mmg skrang ramai dok layan angry bird.. populor si burung garang tu kan?

Yan said...

so far anak2 belum terpikat lagi. takat main game je lah.. kalau tak, sure masak tu..

cart kartika said...

singgah n follow blog akak..menarik.. ^^ angrybird memang cumil ^^

LiFe KaMi said...

kami pun minat angry bird duk main game dalam handset tu kalau bosan2..
tapi mmg nampak garang pun nama lg angry bird..hehe

Queenie said...

kalau nak berdemo...ayu ni sesuai diletakkan dibarisan depan nih! har3..

NadiRah said...

kak...meh lah dtg pesta konvo..nad niage...huhhu

alinac lover said...

umai lemah lembut..jiwa gadis..sbb tu dia x suka hehehe

Rtp Farra Arisha said...

biasanya anak2 yg start suka itu dan ini, ini maknya pula yg duluan suka dgn angry birds..hahaha..penangan angry birds sudah ke merata2 tempat ;)