CITARASA RINDUAN

Monday, September 5, 2011

Terima Kasih atas kunjungan...



Terima kasih daun keladi kepada warga staff pekerja bank Simpanan nasional yang sudi bertandang ke teratak daku pada hari raya ke 7..


Tiada ucapan yang terbaik boleh ku katakan hanya TERIMA KASIH atas kunjungan kalian, lain kali singgahlah lagi.. Insyallah… pasti akan dilayan dengan sebaiknya…


12 ulasan:

gedek! said...

datang dengan uniform? Spot cek ke?

azian said...

akak...
cantiknya wajah blog baru ,u ini......arghhhhh...terpesonaaaaa...
hr tu tak sempat nak g lg ke sana laa....sbb g umah CMG plak...dr jb...huhuhu...miss u la akak ku....salam aidil fitri...meh laa dtg jengka...heheheh

Citarasa Rinduan said...

uncle--
tak lah, depa tengah rehat.. ada 3 lagi yang jaga counter

azian--
terima kasih dik....
selamat hari raya
tak apalah..
tahun depan ada jodoh.. ada umur kita bersua lagi ya dik............

kakcik said...

Salam Syawal ke 7 Ayu. Kalau dekat, kakcik pun ingin singgah ke rumah Ayu. :)

Mas said...

bestnya..
klu dekat..mas dah sampai rumah ayu ni..he3..
juadah apa tu ayu..
best jerk tengok..
kuih raya pun nampak banyak..

Areef Ibn Naim said...

salam,

patutlah mula tgk gambar tu mcm kenal, hehehe... :)

Amy Syaquena said...

salam aidilfitri kak, hrmm kalau dekat amy pun nak singgah juga tapi sayangnya jarak kita jauh sekali...

K.Nor said...

selamat hari raya ayu.. maaf zahir dan batin ya.. :)

diana said...

kalau pi beraya umah tokey kedai makan ni untung sebab kompem makan sedap2..
hehehhe

Yana Shaiful said...

Selamat Hari Raya K.Ayu..waahh bestnya tgk dorang mkn..klu dekat dh lama yg smpai umah K.Ayu hehee

Yan said...

so far hanya dapat p rumah family dan saudara je. rumah kawan lum lagi.. Maybe this weekend lah ni.

inayrus said...

Time kasih ayu bab sudi lyn kami! Mknn nya mmg sdp, maklumla tokey kdi mkn!