CITARASA RINDUAN

Friday, September 2, 2011

Tolong!! PERUTku meragam

Assalamualaikum, salam penghulu hari..
Rasa lain benor kalau 2-3 hari tak update blog, namun amat terharu bila ada jua teman2 blogger yang sudi follow blog citarasa rinduan… tiada apa yang boleh ku ucapkan selain ucapan terima kasih..TERHARU ko….
Sejak raya pertama hingga raya ke 4. Perutku meragam… tak ada tanda2 nak pulih pulak tu. Nak kata aku terlebih makan tak!!… sebab aku yang masak segala makanan… pantang aku, kalau masak.. memang sukar nak makan.. kecuali makanan orang lain…. Selera ko.. hehehheh, boleh berulang makan lagi..
Hari nie, ada open house family arwah mertua, tak jauh.. di rumah adik perempuan arwah abah jer… kalau ikutkan menu, nasi jagung, meeh hoon soto, sate daging dan ayam, pengat candil… eik!!!!!! Doktor Ziyadddddddddddddddddddd……. Tolong saya!!
PS: ada ker kawan2 yang sakit perut macam aku gak!!

10 ulasan:

Sunah Sakura said...

perut saya ok je.. :D

Citarasa Rinduan said...

sunnah..
klinik esok baru bukak dik..
aduh!

Zul Fattah said...

g berak cepat r.. nanti muntah..

Citarasa Rinduan said...

ZUL--
eik!! nakal...
nie bukan kes ke toilet..
tapi kes perut meragam... heheh

Nur-nba said...

Salam. Kesian Ayu, maybe salah makan tu. Makanlah ubat ye, takut melarat pula. Lauk pauk raya tu bukan masak seoranglah.. masak ramai2 dengan adik beradik yg lain.

Aku Ibu Muda said...

fasa meragam raya pertama lg..tp nasib baik sekadar memulas. sesi berulang ke J sekali dua je...hehe

cik pulau said...

perut sy ok je kak...
cuma kekenyangan jela..hahha

Along Maklong said...

salam ayu.. selamat hari raya..:)
semuga perut ayu cepat sembuh..
perut maklong ok je.. walaupun macam2 makanan dah masuk perut..

cikgu isza said...

ayu.. try minum air kelapa dulu..

Pang LIMA yang sebenar | Semekar Kasih

Yasminhamid said...

syukur.... saya tak ada masalah kesihatan.. perut pun ok...